Event

Rådgivers ekstrahonorar og ansvarsforsikring i byggeriet

Nohrcon ApS

www.nohrcon.dk/

  • info@nohrcon.com
  • +45 70201146
  • Finsensvej 78, 3. sal 2000, Frederiksberg
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 29.05.2019
Start tidspunkt: 09.00
Sted: Scandic Kødbyen
Tilmeld  

Når projekter udskydes, ændres eller forceres, er årsagerne ikke altid til at forudse, og det er ofte ikke nemt at blive enige om, hvem der skal bære den økonomiske risiko. Hør om reglerne for rådgivers ekstrahonorar og ansvar i byggeriet ud fra ABR18.

Kursus: Rådgivers ekstrahonorar og ansvarsforsikring i byggeriet

Byggeriet har fået nye aftalevilkår for byggeriets parter (AB), og ABR 18, som erstatter ABR 89 tages sammen med AB 18 og ABT 18 m.m. i anvendelse 1. januar 2019, og det betyder nye vilkår for bygherre og rådgiver.

På dette Nohrcon-kursus lærer du om reguleringen af rådgiverens honorar, når der er indgået en aftale om fast honorar i henhold til ABR18.

De erfarne undervisere fra Bech-Bruun Advokatpartnerselskab giver dig også overblik over de nye regler for rådgiveransvar ud fra ABR18. Rådgiveransvaret er i fokus på denne dag i forhold til bygherrens og entreprenørens ansvar:

RÅDGIVERENS EKSTRAHONORAR OG ANSVARSFORSIKRING I BYGGERIET

 

Vi tager bl.a. fat i forhold omkring ansvar for fejl i udbudsmaterialet, projekteringsansvar, herunder risikoen for erstatningspligt ved ”glemte ydelser”, omprojektering, tilsynsansvar, ansvar ved forsinkelse, ansvar for økonomi osv.

 

3 gode grunde til at deltage:

1. Du får en grundig gennemgang af rådgiverens ansvar ud fra reglerne i ABR 18.

2. Vi fokuserer på de klassiske udfordringer ved rådgiveransvar, som for eksempel ansvarsgrundlag og dokumentation for tab samt rådgivers ansvarsbegrænsninger i ABR 18 og i kontrakten.

3. Du får overblik over de forpligtelser, der fører med rollen som bygherre og rådgiver, og de rettigheder du har under de nye aftalevilkår.


Program, pris og tilmelding:

RÅDGIVERENS EKSTRAHONORAR OG ANSVARSFORSIKRING I BYGGERIET


Se alle Nohrcons øvrige arrangementer inden for Byggeri, udbud, Anlæg, Infrastruktur, og Personlig udvikling:

www.nohrcon.dk

Tags: Nohrcon ApS

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere