Event

RÅDGIVERS EKSTRAHONORAR OG RÅDGIVERSANSVARET

Nohrcon ApS

www.nohrcon.dk/

  • info@nohrcon.com
  • +45 70201146
  • Finsensvej 78, 3. sal 2000, Frederiksberg
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 13.11.2019
Start tidspunkt: 09.00
Sted: Copenhagen Marriott Hotel: Kalvebod Brygge 5, 1560 København
Tilmeld  

På dette kursus får du en grundig gennemgang af rådgiverens ansvar ud fra reglerne i ABR 18. Vi fokuserer på de klassiske udfordringer ved rådgivers ansvar.

Kursus: Rådgivers ekstrahonorar og Rådgiversansvaret

NB: TILMELD 3 FOR 2 INDTIL 6 UGER FØR AFHOLDELSESDATO!

Byggeriet har fået nye aftalevilkår, ABR 18 tages i anvendelse 1. januar 2019, og det betyder nye vilkår for bygherre og rådgiver.

Når projekter udskydes, ændres eller forceres, er årsagerne ikke altid til at forudse, og det er ofte ikke nemt at blive enige om, hvem der skal bære den økonomiske risiko. Hør om reglerne for rådgivers ekstrahonorar og ansvar i byggeriet under de nye ABR18-regler.

På dette kursus lærer du om reguleringen af rådgiverens honorar, når der er indgået en aftale om fast honorar i henhold til ABR18. Du får også overblik over de nye regler for rådgiveransvar ud fra ABR18. Rådgiveransvaret er i fokus på denne dag i forhold til bygherrens og entreprenørens ansvar.

Vi tager blandt andet fat i forhold omkring ansvar for fejl i udbudsmaterialet, projekteringsansvar, herunder risikoen for erstatningspligt ved ”glemte ydelser”, omprojektering, tilsynsansvar, ansvar ved forsinkelse, ansvar for økonomi osv.

Program, pris og tilmelding:

Rådgivers ekstrahonorar og Rådgiversansvaret


Se alle Nohrcons øvrige arrangementer inden for Byggeri, Udbud, Anlæg, Infrastruktur og personlig udvikling:

www.nohrcon.dk

Tags: Nohrcon ApS

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere