26.01.2021  |  EL  |  Arbejdsredskaber

RAN-bokse - kunde specifikke distributionsbokse

Indhold fra partner Hvad er dette?

Har du brug for kunde specifikke distributionsbokse i dine installationsprojekter?

Vi kan levere distributionsbokse, der imødekommer dine behov og er tilpasset din installation. Vi kalder dem for gesis® RAN-distributionsbokse.

Dette gør den samlede installation hurtigere og lettere takket være vores kodning af stikkene. Det minimer også fejlmulighederne, og fjerner behovet for fejlfinding.
Læg der til det faktum at gesis® stikbar installation kan genanvendes ved ombygning og udvidelser - det er sund fornuft.


gesis® - let, sikkert og tidsbesparende!

Se mere på vores hjemmeside: Link

Eller hent kataloget om gesis RAN bokse her: Link

Eller hent hele gesis kataloget her: Link

Mere fra Wieland Electric A/S

Wieland Electric A/S

www.wieland-electric.com

Wieland Electric GmbH er en mellemstor, familie ejet virksomhed inden for elteknik og elektronik industrien. Med hoved kvarter i Bamberg i Tyskland. Wieland der fejrede sit 100 års jubilæum 2010, er blandt pionererne indenfor elektrisk tilslutnings teknologi. Den internationalt orienterede virksomhed, der bl.a. er markedsleder inden for stikbar installations teknologi til bygninger, har dattersels…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere