Randstad A/S

www.randstad.dk

  • 70 10 13 12
  • Vester Farimagsgade 7, 2. sal, 1606 København V

Om

Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi til at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det: human forward.

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er en af verdens største udbydere af HR-løsninger. Med mere end 4.700 kontorer fordelt på 39 lande formidler…

Læs mere  

Om

Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi til at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det: human forward.

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er en af verdens største udbydere af HR-løsninger. Med mere end 4.700 kontorer fordelt på 39 lande formidler vi hver dag arbejde til over 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.

Vi hjælper virksomheder med at rekruttere og ansætte kvalificeret personale til vikariater, faste stillinger samt studiejobs,

Kendetegnende for Randstad er nogle meget tydelige processer samt en god evne til, på en innovativ måde, at etablere sig på de forskellige markeder.

Randstad bygger i Danmark sin forretning på tre kerneområder:

Staffing: Vikar- og rekrutteringsydelser på operativt niveau

Professionals: Rekruttering og headhunting af ledere og specialister

Inhouse Services: Randstad etablerer en enhed i kundens virksomhed og rekrutterer derfra

Randstad er et certificeret vikar- og rekrutteringsbureau, som er medlem er VB, Vikarbureauernes Brancheforening. VB er Danmarks førende brancheforening på vikarområdet og vores medlemskab er din garanti for en høj standard og etik. Alle medlemsvirksomheder skal overholde en række certificeringskrav som løbende kontrolleres af foreningens eksterne revisor.

Kontakt Randstad på tlf. 70 10 13 12

Kontaktpersoner

Ninna Rasmussen

Konsulent hos Randstad

Jobs

Randstad søger en El-installatør for Scancab A/S til projektansættelse på 5 måneder

Scancabs produktion af el-kabiner blev etableret i 1965. Gennem mange år har Scancab opnået stor viden og erfaring, og producerer idag den højeste grad af design, sikkerhed og komfort. Scancab har til huse i Kliplev udenfor Aabenraa - og har sine egne afdelinger indenfor design, projekt, produktion, elteknik, kvalitet/dokumentation og test.

Frist: Snarest muligt Sydjylland

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere