20.10.2022  |  EL  |  El-materiel

Reducer risikoen for infektion fra aerosoler med naturlig ventilation

Indhold fra partner Hvad er dette?

At arbejde i sundt indeklima med frisk luft har stor betydning for sundhed, komfort og præstationsevne. Med naturlig ventilation kan du reducere risikoen for infektion fra aerosoler (de små partikler, som mennesker udånder).

Læs om hvordan du kan opnå naturlig luftudveksling med minimalt varmetab.

Ventilation spiller en vigtig rolle i disse tider
Aerosoler kan svæve rundt i l luften i timevis, og derfor er det vigtigt, at luften regelmæssigt udskiftes og erstattes med frisk luft, så risikoen for smitten reduceres og indeklimaet forbedres.

Den afgørende faktor her er mængden af ​​luft, der udveksles under ventilation. Korrekt rumventilation sikrer, at luften udveksles i overensstemmelse med hygiejniske krav, og er derfor en vigtig faktor til at reducere risikoen for infektion.

Kontrolleret naturlig ventilation – en effektiv løsning til et sundt indeklima
Tidsstyret og automatiseret ventilation anbefales til offentlige og kommercielle ejendomme, såsom skoler, hospitaler, kontor- og industribygninger eller restauranter. Det sikrer nemlig konstant udskiftning af luften og en reduktion i antal af de farlige aerosoler.

En kontrolleret naturlig ventilation sikrer en hurtig og “naturlig” luftudskiftning med minimalt energiforbrug. Med ventilationssystemer fra STG Beikirch får du et sikkert og sundt indeklima til enhver tid – med betydeligt lavere investerings- og driftsomkostninger end ved brug af et ventilations- eller klimaanlæg.

Den automatiske åbning og lukning af bygningsåbninger som vinduer, klapper og ovenlys kan integreres i et røgventilationsanlæg til naturlig røgudsugning.

Dine fordele ved naturlig ventilation

  • Effektiv løsning til sundt indeklima
  • Reducerer risikoen for infektion via aerosoler
  • Hurtig, naturlig luftudveksling med minimalt energiforbrug
  • Energieffektiv og miljøvenlig
  • Nem integration i eksisterende bygninger eller systemer
  • Mere miljøvenlig end mekanisk ventilation
  • Lavere investerings- og opfølgningsomkostninger sammenlignet med mekanisk ventilation
  • Mindre energiforbrug, da hverken aktiv køling eller mekanisk ventilation er påkrævet
  • Hurtig og nem idriftsættelse giver kortere byggetider
  • Pladsbesparende, da der ikke kræves nogen kanaler og fordelingsaksler

Få mere at vide om naturlig ventilation
Kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne med naturlig ventilation, kan du sende en mail direkte til Product Manager Thomas Behrmann på thb@eegholm.dk eller kontakt Thomas på telefon 6120 5321. Han kan fortælle meget mere om dine muligheder med naturlig ventilation.

Læs også mere om dine muligheder for automatisk brandventilation og naturlig ventilation på vores hjemmeside.

Mere fra Eegholm A/S

Eegholm A/S

www.eegholm.dk

Hos Eegholm finder du komplette løsninger på elektriske og mekaniske problemstillinger under ét tag. I mere end 90 år har vi leveret løsninger til en bred vifte af brancher inden for industri og skibsfart. Den særlige bredde i Eegholms kompetencer gør det muligt at skabe det kunderne i stigende grad efterspørger – stærke individuelle…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere