15.03.2018  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Reduktion af risiko for overtemperatur i forbindelse med facaderenovering

Indhold fra partner Hvad er dette?

Toke Rammer Nielsen, Lektor, sektionsleder, DTU holder på Ejendomsmessen 25. og 26. april i Bella Center et seminar om emnet.

Krav til energieffektivitet og reduktion af CO2-udledning opnås i forbindelse med renovering ofte gennem efterisolering af facaden, nye vinduer og tætning overfor uønsket luftskifte.

Disse tiltag reducerer varmetabet fra bygningen og kan medføre risiko for overtemperaturer.

Oplægget præsenterer de foreløbige resultater fra et projekt om reduktion af risikoen for overtemperaturer i perioder med høj solbelastning ved brug af effektiv solafskærmning, alt imens at dagslys af god kvalitet og distribution opretholdes.

 Registrer dig gratis til messen og seminaret her!

Tags: Easyfairs AB

Mere fra Easyfairs AB

Ejendomsmessen  - messen for drift og vedligehold af fast ejendom afholdes igen den 25.-26. april 2018 i Bella CenterI de to dage vil der på standene blive vist løsninger til drift, vedlighehold og renovering af ejendom.De besøgende kan vederlagsfrit deltage i det omfattende seminarieprogram med ledende aktører og eksperter fra branchen Af de mange aktiviter på messen kan fremhæves…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere