30.10.2017

Regulering af klimalofter – for et perfekt indeklima i hele bygningen

Indhold fra partner Hvad er dette?

At opnå det perfekte indeklima i Norden kan være en udfordring...

Især i for- og efterår kan der være store temperaturforskelle på nord- og sydsider af bygninger. Derfor kan det til tider være nødvendigt at varme på nordsiden, mens sydsiden skal køles. Pettinaroli A/S har løsningen, der nemt sikrer det ønskede indeklima uanset vind og vejr.

Rumkontrol med EvoSIX

Løsningen på problemet med de kolde nordsider og de varme sydsider er at anvende Change-over styring på alle zoner/rum. Herved har man mulighed for enten at varme eller køle uafhængigt for hver zone eller hvert rum.

Pettinaroli’s 6-vejs ventil EvoSIX er en enkel løsning. EvoSIX består af 1 ventil, 1 aktuator og 3 indstillinger; køling, opvarmning og lukket tilstand.

Læs mere om EVOFLOW

Styring af rette fremløbstemperatur

I blandede anlæg, hvor der er brug for både høj og lav temperatur, er det vigtigt at sikre optimal fremløbstemperatur til klimalofterne. Her bør der anvendes en shunt-gruppe til at styre fremløbstemperaturen. Pettinaroli kan levere pre-samlede shunts til dette formål, som nemt kan monteres og anvendes.

Indstilling af flow

Hvert loft er designet til et bestemt flow ved opvarmning og et andet ved køling. Pettinaroli’s EVOPICV kan forindstilles til et max flow og derefter justeres til et mindre flow via en aktuator vha. et 0-10V signal.

Det kan være svært at opnå det helt rigtige indeklima i hele bygningen, men hos Pettinaroli fås enkle løsninger på problemet.

Mere fra PETTINAROLI A/S

PETTINAROLI A/S

www.pettinaroli.dk

Komponenter og indeklimasystemer, du kan stole 100 % på Hos Pettinaroli A/S ved vi, hvor vigtigt det er for dig at kunne sikre dine kunder gulvvarme- og komfortsystemer, de bliver glade og tilfredse med. Vi arbejder hver dag intenst på at skabe og levere kuglehaner, ventiler, gulvvarmesystemer og SmartHome løsninger i den allerbedste kvalitet til dig og alle andre i den dans…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere