14.06.2022  |  VVS  |  Sanitet

Relancering af Unidrain Kvadrat: Vi har gjort det nemmere for vvs’eren

Indhold fra partner Hvad er dette?

Unidrains kvadratiske afløb relanceres i fire praktiske pakkeløsninger. Det betyder, at installatøren ikke skal bruge tid på at plukke dele af sortimentet fra hylderne.

Samme høje kvalitet som pakkeløsning
Unidrain Kvadrat startede ligesom vores linjeafløb som enkeltdele, vvs’eren selv kunne sammensætte alt efter den enkelte opgave.
- Markedet har efterspurgt en mere simpel løsning, så Kvadrat er i dag skåret helt ind til benet. Det betyder, at vi nu har fire komplette Kvadrat-pakker, som giver vvs’eren markedets laveste indbygningshøjde, en elegant 10x10 fliseafslutning samt en klassisk 15x15 rist og ramme, fortæller Jonas Littau, produktingeniør og projektleder på relanceringen af Kvadrat.
 

Lav indbygningshøjde og 10x10 fliseløsning
To ud af de i alt fire pakkeløsninger indeholder Unidrains Custom 10x10 fliseløsning.
- Det er blandt andet med den yderst diskrete Custom 10x10 løsning, at vi adskiller os fra andre udbydere på markedet af kvadratiske afløb. Mange ser en fordel i en løsning, der skjuler afløb og kun efterlader en 6 mm synlig luftspalte i fliserne, uddyber Jonas Littau.
Den lave indbygningshøjde, som kendetegner to af de fire pakker, er en anden fordel ved Kvadrat. Den lave indbygningshøjde medfører, at monteringen bliver nemmere og hurtigere. Især renoverings- og ombygningssager kan nyde godt af en lavere afløbsinstallation, som er lettere at indbygge i et eksisterende gulv og i selve etageadskillelsen.
Det nye Kvadrat afløb lever naturligvis op til alle krav og standarder i byggelovgivningen
 

Fire grunde til at vælge Unidrain Kvadrat:
- Fire overskuelige pakker gør det nemt at vælge rette løsning
- Lav indbygningshøjde (fra 109 mm) 
- Eneste 10x10 fliseløsning på markedet
- Nem installation med højdejustering af ramme og armatur der kan vippes

Læs mere her:

Tags: Unidrain A/S

Mere fra Unidrain A/S

Unidrain A/S

www.unidrain.dk

I 2003 udviklede arkitekt Claus Dyre et lineært gulvafløb til placering mod væggen, hvilket blev starten på Unidrain. Siden er der kommet adskillige produkter til, som alle har samme fokus på både funktion og design. Unidrains unikke gulvafløbssystem er på få år blevet byggebranchens foretrukne. Der findes i dag Unidrain installation…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere