10.04.2018  |  VENTILATION  |  Indeklima

Ren luft til rene miljøer

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hospitaler, renrum og farmaceutiske faciliteter kræver ekstra høj pålidelighed med hensyn til ventilation og ren luft. Her er to unikke Camfil-løsninger, der hjælper dig med at holde partiklerne væk.

CAMCUBE AS
CamCube AS er vores unikke kanaltilsluttede filterskab til HEPA-filtre. CamCube AS bruger de samme pålidelige HEPA-filtre som før, men har nu integreret en unik patenteret scanningssonde. Ved at bruge det monterede håndtag fra ydersiden af skabet kan scanningssonden bevæges op og ned og scanne alle områder af HEPA-filterets inderside. Med scanningssystemet får du altid en korrekt validering uden at forstyrre brugen af filterskabet. CamCube AS er modulopbygget til nem og brugertilpasset installation i kanalsystemet.

Læs mere om CamCube AS

CLEANSEAL
CleanSeal er vores innovative indblæsningsarmatur, der er specielt udviklet til hospitaler, renrum og farmaceutiske faciliteter. Let at installere og vedligeholde. CleanSeal er en robust og fuldsvejset konstruktion uden risiko for lækage. Vi anbefaler altid Camfils egne luftfiltre i dit CleanSeal, så vi kan garantere et lavt tryktab med både miljømæssige og økonomiske fordele.

Læs mere om CleanSeal

Denne artikel er en del af temaet Tema: Ventilation & indeklima

Mere fra Camfil A/S

Camfil A/S

www.camfil.dk

Camfil er globalt en ledende virksomhed indenfor luftfiltreringsindustrien med mere end et halvt århundredes erfaring i at udvikle og fremstille bæredygtige renluftsløsninger, der beskytter mennesker, processer og miljøet mod skadelige luftbårne partikler, gasser og emissioner.Camfil A/S blev etableret 1. september 1972. Som et medlem af Camfil koncernen har vi et stort bagland med adgang til vigt…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere