27.10.2021  |  VENTILATION  |  Arbejdsredskaber

Rengøring i fokus hos Irish Rail

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sleeper Workshop er en del af Irish Rail og beskæftiger til dagligt 7 personer, som bl.a. svejser I forbindelse med den irske jernbane.

Værkstedet fik udarbejdet en rapport som viste, at deres lokaler var fyldt med svejserøgspartikler, selv efter endt rengøring. Det daværende system kunne ikke klare mængden af svejserøgspartikler, hverken under selve svejsningen eller under den generelle rengøring. 

Løsningen på dette problem er to-delt. 

Første del består af et emfang, som opfanger svejserøgen ved selve processen, og herefter filtreres røgen i et GeoFilter GFB2. Anden del er et højvakuumsystem til den generelle rengøring. Dette system består af 2 HVU Filtercykloner med 10 udtag, hvor 2 kan bruges på samme tid. Systemet bruges til at støvsuge slibestøv samt støvpartikler, somifølge rapporten ikke blev fjernet tilfredsstillende tidligere. 

Medarbejderne hos Sleeper Workshop er yderst tilfredse med denne løsning, da de nu ved at deres rengøring er effektiv - uden at de er i farve for at blive syge af at gå på arbejde.

Tags: Geovent

Mere fra Geovent

Geovent

https://www.geovent.dk/

Inspiration til dit næste ventilationsprojektGeovent leverer udsugning og ventilationskomponenter til den danske og internationale ventilationsbranche.Miljøet i højsædetVi sætter en ære i hele tiden at udvikle os, og vi satser stort på gennemtænkte og energirigtige løsninger. Det rigtige udstyr på det rette sted kan give energibesparelser på op til 80% eller mere til gavn for både økonomien og mil…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere