30.10.2017  |  VVS  |  Branchen

Revit apps - hvad er det?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Revit plugins, Revit Extensions, Revit Add-ins, Revit Add-ons, Revit Apps. Hvad er det? For dem der arbejder med Revit og ønsker at vide, hvad det er, har jeg svaret her.

Marketing er et godt område at arbejde i. Men samtidig kan det godt være svært at give korrekte og ensartede udtryk for produkt- og mærkenavne eller produktkategorier.

Efter en hurtig søgning i Google efter ’Revit plugin’, ’Revit extension’, ’Revit add-in’, ’Revit add-on’ og ’Revit apps’, kunne jeg ikke finde en side der forklarte mig, hvad en Revit plugin, extension, add-in, add-on eller app nu egentlig er. For designere, (MEP) ingeniører, installatører og designere, der arbejder med Revit og ønsker at vide, hvad det er, har jeg svaret her.

Hvad er det?
Det kommer ned til: Et praktisk ekstra stykke software oven på Revit. Software designet med funktioner (og ofte unik adgang til BIM data), som du ikke kan finde i Revit.

Hvorfor skulle du have brug for sådan en app? For at fuldføre en bestemt specialiseret arbejdsgang (såsom at tegne systemer med indhold fra kendte producenter, ideelt set, de producenter, du arbejder med til daglig) eller at gøre noget, der er ikke er mugligt i Revit. Tænk f.eks. På EL-installatører, der ønsker at konfigurere afbrydere/stikkontakter i Revit.

På MEPcontent kalder vi det apps. Fordi vi ser dem som applikationer oven på Revit, og vi vil gerne holde det kort og enkelt. Således udtrykket: apps (kort for applikationer). Men uanset hvad du vil kalde det, er det et stykke software oven på Revit. Mere specifik, mere lokaliseret og mere skræddersyet til at hjælpe dig med at fuldføre dit arbejde hurtigere.

Hvor kan du finde dem?
Som MEP-specialist kan du gå til store.mepcontent.com for at downloade gratis eller betalte apps afhængigt af det indhold, du har brug for. Garanteret af vores udviklere (med 27 års MEP erfaring) til at løse problemer, du møder dagligt. Relevans overvåges konstant af marketing / kundesuccesholdet (via email og telefon). Det gør vi ved at bede brugere over hele verden om feedback, yderligere indhold eller noget, som brugerne ikke kan gå glip af.

Antallet af tilgængelige apps udvider hver måned, så hold øje med store.mepcontent.com og download de (gratis) apps, du har brug for.

For at arbejde med en mere avanceret app of at få adgang til indhold fra op til 7 rørproducenter, kan du downloade den betalte version af MEPcontent PLIP (Product Line Placer for Piping) appen her.

Lad os vide, hvis du har et spørgsmål om apps eller gerne vil give feedback. Fordi uanset hvad du kalder dem eller hvordan vi kalder dem, bør de tilbyde en stor merværdi, og vi er her for at sikre, at de gør det.


Stefan van Eerde er senior produkt marketer hos Stabiplan

Tags: MEPcontent

Mere fra MEPcontent

MEPcontent

https://www.mepcontent.com

MEPcontent.com er BIM-biblioteket for hver MEP-ingeniør. Her finder du up-to-date grafisk og parametrisk produktinformation, der er klar til brug i enhver BIM-proces.I tæt samarbejde med alle kendte producenter tilbyder MEPcontent.com filer af de mest brugte produkter til Revit og CAD. Disse filer er åbne og gratis: hver ingeniør kan bruge dem. 

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere