Rockwool

Virksomhedsdrift

ROCKWOOL opfordrer branchen til mere genanvendelse

ROCKWOOL har i en årrække med returordningen Rockcycle arbejdet for at øge mængden af stenuld, der kommer retur til fabrikkerne, og dermed kan bruges igen til nyt isoleringsmateriale.

Indhold fra partner

Energi

ROCKWOOL tager initiativ til klimavenlig transport på Sjælland

ROCKWOOL har en klar ambition om at være med i front, når det gælder den grønne omstilling. Det gælder også i transportsektoren. Fremadrettet skal to nye biogas-lastbiler stå for 20% af leverancerne af ROCKWOOL-isolering til de sjællandske kunder.

Indhold fra partner

Energi

ROCKWOOL får EU’s miljøpris i Danmark for bæredygtige produktionsprocesser

Mandag den 1. marts modtog ROCKWOOL EU’s Miljøpris 2020 i Danmark. Det skete, da IDA (Ingeniørforeningen i Danmark), udråbte ROCKWOOL som vinder i kategorien ”bæredygtige processer”.

Indhold fra partner

Danfoss og Grundfos sammen om nyt energirenoverings-koncept

Fire store danske industrivirksomheder har indgået et samarbejde og taget initiativet til et nyt fælles koncept for energirenovering af parcelhuse.

Rockwool og Velux vil farve boligjob-ordningen grøn

Den netop vedtagne Vækstplanen rummer en pulje på to milliarder kroner, som endnu ikke er øremærket. I følge Jyllands-Posten ønsker Rockwool og Velux, at en del af pengene bruges til at gøre boligjobordningen grøn.

Danskere markerede sig ved VM i bæredygtigt byggeri

Danske studerende har i samarbejde med blandt andre Schneider Electric og Grundfos opnået flotte resultater ved VM i bæredygtigt byggeri i Madrid, hvor den danske løsning til solceller fik topkarakterer.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere