12.12.2017  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Indspark: Ronaldo som målmand?

Stiller du op i stærkeste opstilling?

Nej vel; det kan man ikke rigtig forestille sig. Men i håndværksbranchen, som jeg beskæftiger mig indgående med, er det desværre ikke et særsyn. Virksomhederne stiller meget ofte ikke i bedste "opstilling" forstået på den måde at medarbejderne ikke arbejder på de "rette" opgaver.

Real Madrid bruger givetvis mange ressourcer på at analysere hvordan de stiller det bedste hold. Ligeledes bør du som virksomhedsleder kende dit holds styrker og svagheder, så I kan stille det stærkest mulige hold.

For at opnå dette kendskab er det nødvendigt at tage medarbejdersamtaler og ledelsestid meget alvorligt; og det koster meget lidt set i forhold til de gevinster der høstes på længere sigt.

Du opnår herigennem en vital viden om hvilke opgaver og hvilke kundetyper din virksomhed har spidskompetencer indenfor.

Så derfor kære virksomhedsleder; få Ronaldo ud af målet hurtigst muligt !!!!

Mere fra Frank

Frank Barrit

Senior Partner, statsautoriseret revisor

  • fba@bdo.dk
  • 22193732
  • BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab

Jeg brænder for at skabe værdi for mine kunder. Jeg har over 20 års erfaring i rådgivning af små og mellemstore virksomheder. Fokusområder: Via min mangeårige erfaring med håndværksvirksomheder, har jeg specialiseret mig i rådgivning af disse. Jeg har indgående kendskab til mulighederne og udfordringer for h…

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere