13.05.2019  |  VVS  |  Branchen

Rondo G3 - Udendørs armaturserie til kreativ lyssætning

Indhold fra partner Hvad er dette?

Inspireret af skandinavisk lysarkitektur har Fagerhult udviklet et alsidigt udendørsarmatur, som gør det muligt at skabe lyssætninger med en rumlig effekt – fra facadebelysning og entréer til gårdbelysning og nærmiljøer. Et stort antal lysfordelinger gør det nemt at planlægge belysningen, og de innovative monteringsløsninger halverer installationstiden.

En ny standard for lyskomfort udendørs

Rondo er en komplet serie af LED-armaturer med væg-, lofts- og stolpearmaturer. Formsproget er stilrent og kompakt og skaber et sammenhængende udtryk i hele projektet. Rondo er baseret på Fagerhults unikke linse- og reflektorteknologi til downlights og sætter en helt ny standard for visuel komfort i det udendørs rum.

Et blændfrit miljø med behagelige luminanser

Rondo G3 er udstyret med en aktiv linse, som giver en effektiv og kontrolleret styring af lyset, som gradvist nedtones mod reflektoren. 90 % af lysfordelingen er koncentreret i linsen, hvilket skaber bløde luminansovergange. Dermed opnås et energieffektivt, funktionelt og behageligt lys, der gør det nemt at orientere sig i omgivelserne. Designet er nøje udformet med henblik på at undgå lysforurening, og armaturet er godt afblændet.

Bæredygtighed

Der er fokuseret på bæredygtighed ved udviklingen af Rondo, både I forhold til miljø og mennesker. Rondo G3 er udstyret med CLO (Constant Light Output). Det betyder, at armaturet kompenserer for den lysnedgang, der sker i takt med at lysdioderne bruges, og at armaturet bevarer det samme lysniveau som da det var nyinstalleret. Derved opnås også en højere vedligeholdelsesfaktor.

Rondo G3 er desuden designet så materialeforbrug og vægt optimeres, hvilket er med til at reducere miljøpåvirkningen i armaturets livscyklus. Den høje kapslingsklasse og korrosionsklasse – kombineret med CLO – gør Rondo G3 til et godt og langsigtet valg.

Læs mere om Rondo G3

Tags: Fagerhult AS

Mere fra Fagerhult AS

Fagerhult AS

https://www.fagerhult.dk

Fagerhult  Vi udvikler og producerer belysning til offentlige miljøer, både indendørs og udendørs. Med vores omfattende viden om belysning og vores brede sortiment får du en partner til hele projektet. Vores produkter gør fremtiden lysere. Ikke mørkere.  For os handler bæredygtighed om balance…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere