24.05.2022  |  VVS  |  Varme og køling

Roth Touchline® SL box - Master eller Extension

Indhold fra partner Hvad er dette?

Konceptet kender du allerede fra de eksisterende Roth Grab and go...pakker.

Med Roth Touchline® SL – byt til nyt, udskifter du blot de gamle termomotorer, kontrolenhed og rumtermostater med Roth Touchline® SL. Det kan du gøre uanset hvilken producent, der har leveret det eksisterende anlæg.

Med Roth Touchline® SL boxe, ønsker vi at gøre det endnu nemmere og endnu hurtigere for dig som installatør, samtidig med at vi minimerer ressourcespildet og tager hensyn til miljøet, derfor er alle produkterne der ligger i boxen uden emballage.

Pakkerne fås med Roth Touchline® SL Master kontrolenhed eller Roth Touchline® SL udvidelsesmodul - begge versioner fås med 2-8 rum.

Enkelt montering

  • Systemet er trådløst, intet el-arbejde
  • Kræver ikke indgreb i rørinstallationen
  • Intet behov for at bryde gulvet op
  • Ingen udlægning af nye slanger eller udskiftning af fordelerrør

Du finder mere info her: https://www.roth-danmark.dk/dk/3284.htm

Mere fra Roth Danmark A/S

Roth Danmark A/S

www.roth-danmark.dk

Roth Danmark Roth Danmark sælger og markedsfører komplette brugsvands- og gulvvarmesystemer. Vi er en del af Roth Industries Gmbh og med vores stærke logistik- og systemløsninger fra vores nordeuropæiske hovedkontor Roth North Europe, er vi godt rustet og står stærkt på det danske marked. Vi er specialister i gulvvarme- og brugsvandssystemer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere