09.05.2018  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Så er det snart tid for EL & TEKNIK 2018

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kom og prøv Q-Solutions på vores stand

Alle elektrikere ved hvor trættende det er at bære kabler. Det er tungt og uhåndterligt.

Q-solutions er en række hjælpeværktøjer som hver især bidrager til at forbedre arbejdsmiljøet for elektrikeren. Benyttes disse i hverdagen forenkles elektrikernes arbejde, idet sikkerheden højnes og montagetiden reduceres.

Kom og prøv Qaddy®, Qable box og Quick coil på vores stand nr. C-3118 på EL & TEKNIK i Odense Congress Center 15.-17. maj!

Vi ser frem til dit besøg på vores stand  hvor du kan du nyde en rigtig, god kop kaffe brygget af vores helt egen Barista!  

Denne artikel er en del af temaet Tema: El & Teknik 2018

Mere fra NKT (Denmark) A/S

NKT (Denmark) A/S

www.nkt-dk.com

NKT er en af kabelindustriens pionerer og har været det siden 1891, og i dag er vi stadig på forkant med at efterkomme verdens stadig voksende efterspørgsel efter energi. Det er vi med baggrund i vores ekspertise inden for transport af energi og omkostningseffektiv produktion på det højest tekniske niveau og med regeneration af miljøet for øje. Vi kombinerer den globale og lokale tankegang med fok…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere