17.11.2015  |  EL  |  Branchen

Så nemt er det at se din reelle pris på varerne, når du indkøber materialer hos grossisterne

Indhold fra partner Hvad er dette?

Skal man bruge kostbar tid på at lede efter den bedste pris på materialerne – eller skal man bare bestille alle materialer hos én leverandør og dermed ikke kigge på priserne?

Det er et dilemma mange i El- og VVS branchen kender.
KlarPris løser denne udfordring, så indkøb af materialer er hurtigt og nemt.

Vestkystens VVS fortæller i et interview, hvordan deres indkøb hos grossisterne er blevet automatiseret, efter de er begyndt at bruge KlarPris.
Det har indtil nu sparet dem for omkring 300.000kr.

Enormt store prisforskelle hos leverandørerne
Theresa fra Vestkystens VVS er især blevet overrasket over, hvor enormt stor prisforskel der er på de varer, der ikke har så høj en pris. De varer kunne man tidligere være fristet til ikke at tjekke priser på, fortæller Theresa og kommer med et eksempel: På en vare til 1000kr. kan der hos en anden leverandør være en besparelse på 300kr.
Det er helt vildt den prisforskel, der er på materialer hos grossisterne, fortæller Theresa.

Indkøb af materialer er blevet nemt og hurtigt
Vestkystens VVS har brugt KlarPris i et årstid og har sparet omkring 300.000kr. Indkøb af materialer foregår nu automatisk. Theresa fra Vestkystens VVS forklarer: Jeg modtager en Excel-fil fra vores økonomisystem med de materialer, der mangler til hver bil. Filen indlæses i KlarPris, hvor jeg med det samme kan se, hvilken grossist der forhandler den enkelte vare til den bedste pris. Jeg kan herfra hurtigt afgive ordrerne til de forskellige grossister.
Nu hvor indkøbene er blevet så meget nemmere, sparer vi masser af timer på den del hver uge.

Udfordring i branchen
Tidligere brugte vi alt for meget tid på at tjekke priser hos de forskellige grossister, fortæller Theresa Thomsen, som sidder med bogholderi og fakturering hos Vestkystens VVS.
Hver enkelt vare skulle tastes ind i systemet manuelt, og derefter skulle der gøres et ihærdigt forsøg på at finde frem til den bedste pris på varen, ved at klikke rundt på grossisternes webshops.
Det kunne tage lang tid, og det var svært at se den reelle pris med de mange rabatter og aftaler.

Læs hele interviewet her >

KlarPris er et komplet indkøbsværktøj til El- og VVS branchen. 
Du kan med et enkelt klik se din pris på varerne hos grossisterne, så du kan indkøbe dine materialer hos den grossist, der har den bedste pris. Dine rabataftaler bliver automatisk medregnet i prisen. Så du ser din reelle pris.
- Når du modtager fakturaen fra grossisten, bliver denne kontrolleret i forhold til dine gældende rabataftaler, så du altid har sikkerhed for, at blive faktureret korrekt.

Du kan prøve det helt gratis i 14 dage - så kan du teste, hvor meget du sparer

Tags: KlarPris A/S

Mere fra KlarPris A/S

KlarPris A/S

http://www.klarpris.dk/

KlarPris samler leverandørerne ét sted, så du får det fulde overblik over markedet. Derfor sparer du både tid og ressourcer, når du handler via markedspladsen. Få dine leverandører samlet ét sted, så du ikke skal besøge flere hjemmesider, hver gang du handler. Se alt i netto-priser med markedets smarteste indk…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere