26.02.2019  |  EL  |  Belysning

Sådan bliver det nemmere og hurtigere at montere gangbelysning

Indhold fra partner Hvad er dette?

Intelligent og besparende LED gangbelysning med trådløs kommunikation

Når solens stråler ikke oplyser vores omgivelser, er vi afhængig af anden lyskilde. Særligt steder hvor lyset sjældent får fuld adgang, som bl.a. opgange er behovet for lamper endnu større, men det kan være omkostningsfyldt, at montere lamper disse steder. Med denne intelligente og tidsbesparende green:ID LED gang/loftlampe, er der både tid og penge at spare.


green:ID LED gang/loftlamper har et simpelt og nemt monteringssystem, som forenkler monteringsprocessen, dermed opnår man ikke blot besparelse på forbruget ved at anvende LED, men også på selve monteringen.
Se mere om det simple monteringssystem HER


Lampen kan seriekobles enten med ledning eller trådløst, som ”master” og ”slave”, hvor modellen med indbygget sensor kan tænde og slukke de øvrige ud fra adskillige indstillingsmuligheder. På den måde sikre man bl.a. at lamperne ikke står unødvendig tændt og bliver en omkostning både for økonomien og miljøet.


Gang/loftlampen fra green:ID kan justeres via en indbygget timer fra 5 sekunder til 30 minutter. Lampen er både med indbygget skumringssensor og microwave-bevægelsessensor, så den kan reagere på lang afstand – en følsomhed som kan justeres efter ønske og behov.

Den intelligente og tidsbesparende green:ID LED gang/loftslampe er velegnet til montering i bl.a. gangarealer, opgange og boligblokke endvidere har den IP44 hvilket også gør dem særdeles velegnet til baderum, ligesom den IK10 certificeret, så den kan tåle stød og andet fra dagligdagen.

green:ID LED lampen er naturligvis med fuld garanti i 5 år.
Modellen opfylder kravene for opsætning i fællesarealer.

Find yderlige information og specifikation om green:ID LED LOFT/GANGLAMPE HER

Mere fra Ecofoss/Green:ID

Ecofoss/Green:ID

www.ecofoss.dk

Visionen for gren:ID sortimentet er innovative og tildels unikke produkter, som dækker behovet for LED belysning til industri- og erhvervsbygninger mv.I produktudviklingen er der også stort fokus på optimeret montering, som man som installatør sparer mest mulig tid ved montering af produkterne, samtidig med man har et pålideligt produkt og et tilgængeligt og kompetent bagland, der yder…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere