17.04.2018  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Sådan finder du nemt den rigtige ventil

Indhold fra partner Hvad er dette?

Belimo tilbyder en app, der gør det nemt, at vælge den rigtige ventil.

Belimo Valvesizer er udviklet til at indkredse, hvilke ventiler, der kan løse den givne opgave. Du indtaster nogle parametre for, hvad ventilen skal kunne – såsom vandmængder og differenstryk – og så får du overblik over, hvilke Belimo ventiler, der matcher.

Egentlig stiller Valvesizer de samme spørgsmål, som vi ville stille, hvis du kontaktede vores support”, fortæller direktør Ole Fornill fra Belimo: ”Den er bare tilgængelig 24/7”.

Belimo Valvesizer findes både til iOS i Apple Appstore og til Android i Google Play. Du kan også prøve Belimo Valvesizer i en online-version her.

Tags: Belimo A/S

Mere fra Belimo A/S

Belimo A/S

www.belimo.dk

Schweizisk kvalitet og teknikDansk know how og lune Belimo A/S har siden 1981 været uafhængig dansk agent for Belimo AG i Schweiz. Det giver os en hel unik position på markedet. Vi råder over produkter fra en af verdens mest respekterede leverandører med mere end 1.100 ansatte fordelt på 30 lande og en årlig produktion på ca. 4,5 mio. motorer. Samtidig er vi et selvstændig dansk tea…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere