18.03.2021  |  VVS  |  Varme og køling

Sådan fungerer Guldager Service

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det er ikke så meget købet af det enkelte produkt, der skaber merværdi for kunden. Det er mere visheden om altid at kunne få den nødvendige hjælp til rette tid hvis behovet opstår”

Denne indledning er filosofien bag hele vores landsdækkende servicekoncept, hvor vi tegner serviceaftaler individuelt tilpasset den enkelte kundes behov.

Hos Guldager har vi en effektiv og kundetilpasset serviceafdeling. Ikke bare internt - men i høj grad også eksternt, således at vores mange kunder er sikre på et hurtigt tekniker besøg, når/hvis behov opstår. Det giver tryghed, hvilket vi lægger stor vægt på.

Serviceaftaler der betaler sig

Intelligent vandbehandling er tæt forbundet med en god og effektiv service. Når vi løbende servicerer anlæg til korrosionsbeskyttelse, bakteriebekæmpelse eller vandbehandling kan vi sikre dig:

  • Stabil og optimal drift af din vandinstallation
  • Sundt og rent vand
  • Vand i præcis den kvalitet, som du ønsker

Se mere her: https://www.guldager.com/da/serviceaftaler/

Mere fra Guldager A/S

Guldager A/S

www.guldager.com

Specialist i vandbehandling og service. Med vores komplette og intelligente løsninger hjælper vi vores kunder med at sikre sundt og rent vand. Vi er en af Europas ældste firmaer indenfor vandbehandling og har et solidt kendskab til de udfordringer, der kan være med vand i fx ejendomme og industri. En pålidelig og kompetent rådgivning, i kombination med…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere