17.03.2023  |  EL  |  El-materiel

Sådan har Alcadon hjulpet Poul Sejr Nielsen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Behovene for faglig rådgivning stiger hos installatørerne i takt med, at entrepriserne indenfor netværkskabling bliver stadig flere og den tekniske udvikling buldrer derudad.

I denne nye case kan du læse om, hvordan Alcadon - udover levering af rackskabe, infrastruktur og testudstyr - har hjulpet Poul Sejr Nielsen i de forskellige projektfaser. Det har været en stor hjælp for kunden.

Kunden udtaler:

"Det har været meget værdifuldt for os, at vi hos Alcadon altid kan få fat i en produktspecialist, der ved, hvilke krøller, der måtte være på en given opgave. Vi har stor glæde af Brian Jensen, der ud over at kende til alle Alcadons produkter også har en fortid som installatør af netværksinstallationer, og som derfor kender til de praktiske udfordringer, vi står over for."

Læs hele casen her: https://www.alcadon.dk/kundecases/kundecase-installatoer-faar-viden-og-varer.

Tags: Alcadon ApS

Mere fra Alcadon ApS

Alcadon ApS

www.alcadon.dk

Fiberoptiske løsninger optimeret til kundens behovVi har igennem de sidste 18 år været en betydende udbyder af produkter til det fiberoptiske LAN såvel som WAN marked. I et tæt samarbejde med nogle af verdens største og førende producenter, kan vi tilbyde en bred pallette af kvalitetsprodukter og løsninger. Dette sammenholdt med vores brede tekniske viden betyder, at vi kan rådgive således, a…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere