12.03.2020  |  EL  |  Belysning

Sådan opnår man optimal kontorbelysning - samt unik og stilfuld indretning

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hos STATE OF WOW har belysningen fået dobbeltbetydning...

På kontoret hos danske STATE OF WOW har Conformo indrettet flere lokaler med green:ID "ROUND" armaturer i unikt design.
Armaturet er med INDBYGGET strømforsyning, en lysfarve på 4.000 kelvin og en lysægthed på CRI>90. Grundet den cylinderformede udformning på armaturet har det en lysspredning på hele 200°, og dermed opnår man et særdeles godt lys med dette armatur.

Det minimalistiske og stilfulde design gør, at armaturet er velegnet bl.a. til kontorer, showroom, butikslokaler, skoler, indkøbscentre men i særdeleshed også velegnet til private hjem.

Ved opsætning af "ROUND" armaturerne har STATE OF WOW både fået optimal kontorbelysning samt et kontor med et helt unikt indretningsmæssigt udtryk.

KLIK HER og se flere kreative løsninger med "ROUND" armaturet

LED kontorbelysning til ethvert behov

Kontorbelysning findes i mange former og formater, lige fra klassiske armaturer til mere dekorative design-armaturer, som skaber en unik indretning.

Hos Ecofoss har vi et stort udvalg LED kontorbelysning, som opfylder de rigtige lyskrav for god belysning, samt et hvert indretningsmæssigt behov.

KLIK HER og se udvalget af LED kontorlamper

Mere fra Ecofoss/Green:ID

Ecofoss/Green:ID

https://ecofoss.dk/da/

Visionen for gren:ID sortimentet er innovative og tildels unikke produkter, som dækker behovet for LED belysning til industri- og erhvervsbygninger mv. I produktudviklingen er der også stort fokus på optimeret montering, som man som installatør sparer mest mulig tid ved montering af produkterne, samtidig med man har et pålideligt produkt og et tilg…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere