22.11.2019  |  EL  |  Belysning

Sådan skabte Vestergaard Huse A/S en rød tråd og et unikt look med belysning

Indhold fra partner Hvad er dette?

Troldtekt LED skinner fra green:ID – special-designet til Troldtekt lofter

Vestergaard Huse A/S har ved opførelsen af et nybyggeri monteret green:ID Troldtekt-LED i hele boligen.

Ved at montere disse unikke design Troldtekt-LED lysskinner, som er designet specielt til de populære Troldtekt-lofter, har Vestergaard Huse A/S skabt en rød tråd og et unikt look igennem hele boligen.


green:ID Troldtekt-LED 60 cm skinner er monteret i hele den nye bolig, lige fra den lukkede garage, til det store køkkenalrum og dagligstue samt i baderum, værelser og gangarealer.

Belysningsmæssigt har boligen et unikt udtryk, hvor valget af den gennemgående belysningsform har skabt en flot sammenhæng i hele boligen.

Ved anvendelsen af green:ID Troldtekt-LED lysskinner opnår man både et flot og stilrent look samt god og strømbesparende belysning, med alle de fordele der er ved LED.
 

De smarte Troldtekt-LED skinner er ikke kun velegnet til den indvendige privatbolig, men i særdeleshed også velegnet til  bl.a.:

  • Kontorbygninger
  • Garager / carporte
  • Udhæng / terrasse
    ...og mange andre steder, hvor man ønsker stilren og god belysning, monteret i de populære Troldtekt-lofter.

Troldtekt-LED lysskinnerne fås i flere udgaver – ligesom de fås både i 60 cm. og 120 cm. versioner.

  • 60 cm. versionen er som udgangspunkt til montering efter hver loftplade og er helt plan med loftpladen.
  • 120 cm. versionen er designet til at sidde imellem loftpladerne på langs, hvor lysprofilen sidder helt tæt til loftet. Denne løsning giver ingen forskydning af loftpladerne.

LYSBEREGNING
Har du et projekt, hvor du overvejer green:ID Troldtekt-LED lysskinner -
så laver vi gerne en lysberegning for dig. Tommelfingerreglen siger 1 stk. 60 cm lysskinne pr. 3-4 m2 (varierer efter forholdene).

KLIK HER og bliv klogere på de forskellige udgaver af Troldtekt-LED skinner

Mere fra Ecofoss/Green:ID

Ecofoss/Green:ID

www.ecofoss.dk

Visionen for gren:ID sortimentet er innovative og tildels unikke produkter, som dækker behovet for LED belysning til industri- og erhvervsbygninger mv. I produktudviklingen er der også stort fokus på optimeret montering, som man som installatør sparer mest mulig tid ved montering af produkterne, samtidig med man har et pålideligt produkt og et tilg…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere