03.12.2021  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Sådan undgår man gule LED

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vælg ”Backlit” lavpris paneler og undgår den gule farve

Lavpris LED paneler bliver gule på sigt
Desværre ses det nogle gange, at LED paneler på sigt kan blive gule.
Når der er tale om traditionelle paner, som får et mere gult lys med tiden, så skyldes det desværre oftest, at der er tale om et lavpris LED panel.
Traditionelle paneler er bygget op med en Light Guide Plate (LGP), der i en lavere prisklasser bliver gule efter nogle år.
Når et panel bliver mere gult, så påvirker det både panelets lyseffekt og farvetemperatur, så man ikke får det optimale lysudbytte af sit panel. Derudover ser det heller ikke specielt pænt ud, når panelet ser gult ud i loftet...


Sådan undgår du den gule farve på panelerne
Den største sikkerhed for at anskaffe sig LED paneler som ikke bliver gule, er at anskaffe sig højkvalitets paneler. Disse har en højere lysægthed og længere levetid.
Men kigger man på lavpris LED paneler, så har selve panelets opbygning stor betydning for, om panelet efter nogle år bliver gult.  


Vælg ”Backlit” lavpris paneler og undgår den gule farve
For at undgå, at et lavpris LED panel bliver gult efter nogle år, skal med vælge et ”Backlit” panel.


Fordele ved "Backlit" LED paneler
Der er tydelige fordele at opnå på sigt ved at vælge ”Backlit” LED paneler sammenholdt med Side Light LED paneler i tilsvarende prisklasse.

Fordele ved Backlit paneler:

  • Højere lyseffekt
  • Længere levetid
  • Ingen udvikling af gult lys
  • Kvalitetspanel til lav pris

Pragmalux LED paneler med BACKLIT
Hos Ecofoss tilbyder vi Backlit LED-paneler i form af Pragmalux Essence G2 serien. Disse paneler er i den lave prisklasse, men grundet Backlit opbygningen og de gode komponenter, har dette panel stadig høj kvalitet og lang levetid med den rigtige lysfarve.

Pragmalux Essence G2 panelerne fås i størrelserne 60x60 cm. og 30x120 cm. Begge størrelser fås i hhv. 3.000 og 4.000 kelvin og er alle UGR<19 og med 5 års fuld garanti.

På vores hjemmeside kan du se mere om de forskellige modeller.

>>KLIK HER og find Pragmalux Essence G2 60x60 cm
>>KLIK HER og find Pragmalux Essence G2 30x120 cm

Mere fra Ecofoss/Green:ID

Ecofoss/Green:ID

https://www.ecofoss.dk/da/

Visionen for gren:ID sortimentet er innovative og tildels unikke produkter, som dækker behovet for LED belysning til industri- og erhvervsbygninger mv. I produktudviklingen er der også stort fokus på optimeret montering, som man som installatør sparer mest mulig tid ved montering af produkterne, samtidig med man har et pålideligt produkt og et tilg…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere