31.10.2022  |  VENTILATION  |  Indeklima

Sådan vedligeholder og årstidssikrer du dit ventilationsanlæg

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vidste du, at du kan spare både penge og energi ved løbende at vedligeholde og indstille dit anlæg efter årstiden? Læs med og få en række tips og tricks, du bør kende, når du ejer et ventilationsanlæg.

Som ejer af et ventilationsanlæg er der som udgangspunkt ganske få ting, du skal kende til for at dit anlæg kører optimalt og forsvarligt. Din installatør vil i forbindelse med indreguleringen af dit anlæg nemlig sørge for, at de fleste ting er automatiserede og at alt kører som det skal.

Der er dog fire ting, det godt kan betale sig for dig at holde øje med, hvis du gerne vil have mest muligt ud af dit ventilationsanlæg.

Læs vores artikel, hvor produktchef, Christen Lautrup, fortæller om de fire vigtigste ting, du skal holde øje med ifm. vedligeholdelse og årstidssikring af dit ventilationsanlæg. 
 

Mere fra Genvex

Genvex

http://www.genvex.com

Genvex er et dansk firma, som er specialiseret i ventilationsanlæg til boliger og mindre virksomheder.Ved hjælp af specialistviden og de nyeste teknologier optimerer vores udviklere hele tiden vores produkter med fokus på energioptimering og varmegenvinding. Alle anlæg er ekstremt kompakte og nemme at montere og servicere.Når du vælger et originalt Genvex-anlæg er din kunde sikret et sundt in…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere