07.08.2019  |  EL  |  Belysning

Sæt farve på udendørsbelysningen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Skal pladsen friskes op, eller er der brug for vejvisning med farver eller noget helt tredje, så er der muligheder med Opalume, det nye armatur fra Fagerhult.

Konisk og sfærisk

Opalume er en ny serie af udendørsarmaturer med høj ydeevne og lyskomfort til gader og veje. Armaturet fås i to former: konisk og sfærisk. De nøje afbalancerede proportioner og overfladefinishen giver dem et tidløst udseende, der let går sammen med bymiljøet.

Wireophængt eller stolpemonteret

Dette er Fagerhults første wireophængte armatur med en helt ny konstruktion af ophænget - smart og effektivt. Fastgørelsen af armaturet er velafbalanceret og letter montering på wire i stor højde. Armaturet fås også som et stolpemonteret armatur, så der kan skabes et helhedsindtryk af belysningen i bymiljøet. Hvis armaturet skal være i det offentlige rum, kan alle varianter fås med RGBW, eksempelvis for at kunne farvesætte en gangsti, en allé eller et større byområde i forbindelse med arrangementer, højtider eller andre festligheder.

Bedre sigtbarhed, tryghed og sikkerhed

Opalume fås med 12 forskellige linser for at tilgodese alle behov. Tre af disse linser er specialudviklet til den wireophængte variant af armaturet med en lysfordeling, der er tilpasset vejbaner. Den avancerede linseteknologi gør, at lyset fordeles på en behagelig måde hen over gangstien eller vejen, hvilket forbedrer sigtbarheden, trygheden og sikkerheden.

Se mere om Opalume her

Tags: Fagerhult AS

Mere fra Fagerhult AS

Fagerhult AS

https://www.fagerhult.dk

Fagerhult udvikler, producerer og markedsfører professionel belysning til offentlige miljøer, såsom kontorer, skoler, butikker, industrier og sygehuse, indendørs og udendørs. Med Fagerhults viden om belysning og brede sortiment af innovative, energieffektive og miljøvenlige belysningsløsninger får du en samarbejdspartner til hele projektet.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere