14.09.2020  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Søberg VVS køber midtjysk vvs-firma

Viborg Rørteknik overtages af Søberg Gruppen og får dermed 17 nye medarbejdere til virksomheden.

Den 1. august 2020 overtog Søberg Gruppen Viborg Rørteknik.

”Vi er meget glade og stolte over, at det er lykkedes at overtage Viborg Rørteknik per 1/9-2020 i vores bestræbelser på at styrke vores navn i det midtjyske”, skriver Søberg Gruppen i et opslag på LinkedIn.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Søberg Gruppen beskæftiger sig med alt indenfor badeværelser, vvs, blik, olie- og gasfyr samt alle former for energi-installationer og har kunder, der strækker sig over store erhvervsvirksomheder, kommuner, boligforeninger, landbrug og private husstande.

”Det har betydet rigtig meget for os, at den nuværende ejer Leif fortsætter hos Søberg med den daglige kontakt med kunder, medarbejdere og samarbejdspartner”, skriver de yderligere i opslaget.

Virksomheden Søberg Gruppen får i forbindelse med overtagelsen nye medarbejdere, som skal være en del af servicen i lokalområdet i Midtjylland.

Søberg Gruppen skriver:
”Vi glæder os til samarbejdet og ikke mindst til, at kunne byde velkommen og tage godt imod 17 nye dygtige medarbejdere - som vil fortsætte den gode og kompetente service i hele lokalområdet”.

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere