30.08.2021 | Navnenyt

Søren Graff Jørgensen er ny mand i Scankabs kundesupport-team

Tilbage i juni måned startede Søren Graff Jørgensen som praktikant i vores kundesupport, og vi kan med glæde fortælle, at han nu bliver en fast del af vores interne kundesupport-team. Det er nemlig så stor en fornøjelse at have Søren med på holdet, at vi nu har fastansat ham.  

Søren er oprindeligt elektriker, men skader efter en trafikulykke på vej ud til en opgave i 2019 betød, at han ikke kunne fortsætte sit job som elektriker. Så vores mission var at hjælpe ham tilbage til arbejdsmarkedet med opgaver, som han kan klare fra kontoret. Vi kan kun sige, at det har været en succes. 

Med stor erfaring fra sin tid som elektriker er Søren mere end klar til at hjælpe og rådgive vores kunder på bedste vis. 

Søren kan træffes på telefon 6343 1549 eller mail sgj@scankab.dk

Mere fra SCANKAB

SCANKAB

https://scankab.dk/

Scankab udvikler, producerer og leverer kvalitetskabler og føringsveje til el-installatører, industri, marine- & offshore, infrastruktur og energi. Siden 2004 er den vestfynske virksomhed adskillelige gange blevet hædret som gazelle af Børsen. Scankab beskæftiger 42 medarbejdere på hovedkontoret i Aarup og datterselskaber i Norge og Sverige. I 2015 udv…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere