28.07.2022  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Saint-Gobain Distribution Denmark leverer flot regnskab

Saint-Gobain Distribution Denmark, der er en af landets førende leverandører til byggeriet, er kommet flot ud af 2021 og præsenterer et regnskab, der viser, at selskabet er lykkes med at navigere i en foranderlig samfundssituation efter endnu et anderledes år.

Saint-Gobain Distribution Denmark, der blandt andet står bag landets største grossist på vvs, vand og kloak, Brødrene Dahl, præsenterer i dag regnskabet for 2021 med positive resultater på top- og bundlinjen. Med endnu et år præget af Corona-nedlukning har mange benyttet lejligheden til at bygge om og renovere, hvilket er en medvirkende årsag til det stærke regnskab fra Saint-Gobain Distribution Denmark. 

Selskabet nåede i 2021 en omsætning på 4,74 milliarder kroner svarende til en vækst på 10 procentpoint i forhold til 2020, hvor omsætningen var 4,3 milliarder kroner. På bundlinjen er resultatet 202 millioner kroner før skat.

LÆS OGSÅ: Sådan påvirker ’tidlig varsling’ for naturgasforsyning din virksomheds fjernvarme

”Vi er meget tilfredse med årets resultat, der vidner om endnu et hæsblæsende år, som kan mærkes i stort set alle brancher. Selvom året har budt på udfordringer med Corona og forsyningskrise, er det lykkes os at holde gang i forretningen. Det skyldes ikke mindst en stor lokal indsats for at imødekomme den øgede aktivitet i byggeriet”, siger Charlotte Skjold Pedersen, CFO i Saint-Gobain Distribution Denmark.

Den lokale forankring kommer særligt til udtryk gennem Brødrene Dahl, der med 53 butikker i hele landet står for størstedelen af omsætningen i regnskabet.

Fremtiden er uvis

Fleksibilitet og agilitet i virksomheden har været udslagsgivende for årets resultater hos Saint-Gobain Distribution Denmark og er ifølge Charlotte Skjold Pedersen afgørende for fremtiden, som i høj grad afhænger af den geopolitiske situation og ændrede forbrugerforhold.

LÆS OGSÅ: Tyskland skruer op for gasberedskabet - Danmark afventer stadig

”Hvordan fremtiden ser ud afhænger af udviklingen af de nuværende geopolitiske forhold og generelt stigende priser på materialer og energi. Samtidig har folk i høj grad fået udført de byggeprojekter, der er i og omkring hjemmet under Corona, og det kan vise sig at påvirke mængden af gør-det-selv-projekter fremadrettet”, siger Charlotte Skjold Pedersen. Hun fortsætter:

”Uvisheden kræver, at vi forbliver agile og omstillingsparate, så vi hele tiden kan supportere håndværkerne bedst muligt. Det er vi lykkes med i 2021, og jeg har stor tiltro til både medarbejdere og ledere i hele koncernen, at vi kan overkomme de udfordringer, den næste tid må bringe.

-AKJ

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere