23.02.2016  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

Saint-Gobain: "Vi er kommet fint tilbage"

Efter nogle år i økonomisk modvind tegner 2015-regnskabet til at blive mere positivt for den danske byggevarelevarandør.

Blandt andet på grund af alvorlige regnskabsfejl har Saint-Gobain Distribution Denmark (SGDD) ikke haft overskud i de seneste års offentliggjorte regnskaber.

I 2013 havde virksomheden en bundlinje på minus 36,6 millioner kroner før skat og trods omsætningsfremgang året efter endte bundlinjen på et underskud på 19,3 millioner kroner før skat i 2014, skriver Licitationen.

Nu ser det dog ud til, at 2015-regnskabet bliver noget mere positivt.

Har både muskler og vilje
Adm. direktør Jesper Faurholdt forklarer:

”2015 bliver et tilfredsstillende resultat forstået på den måde, at vi er kommet fint tilbage og har fået bragt indtjeningen tilbage i familien og er egentlig tilfredse med det udgangspunkt”, siger Jesper Faurholdt og fortsætter:  

”Det er ikke det samme, som at vi ikke har ambitioner om mere. Men det har været vigtigt at få ro på den del og få vendt tingene rundt, og det er sket, så vi kommer ud af 2015 med en stor driftsforbedring”, understreger direktøren over for Licitationen.

Læs også: Saint-Gobain finder regnskabsfejl for 156 mio. kr.

Ambitionerne handler blandt andet om at gå ind på nye markeder, hvilket Jesper Faurholdt mener, at Saint-Gobain både har viljen og musklerne til. Dog understreger han også, at det danske datterselskab lige nu har sit fokus på lønsom vækst i tre hovedforretningsområder; Brødrene Dahl, Optimera og Øland.

”Det vi ønsker ud fra devisen, at vi godt vil investere endnu flere penge i at modernisere, i nye varer og medarbejderne, og det skal vi tjene nogle penge til”, siger Jesper Faurholdt til Licitationen.

Fremadrettet vil virksomheden koncentrere kræfterne om tre indsatsområder, når det gælder investeringer: e-handel, logistik og medarbejdere.

-CHM

Mere fra Clara

Clara Hennecke Mikkelsen

Redaktionsassistent, Installator.dk

Korte nyheder til Installatør.dk og hertil knyttede nyhedsbreve og printmagasin. Derudover læser jeg korrektur på andres tekster, og løser andre forefaldende, journalistiske opgaver.

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere