08.12.2014  |  EL  |  Branchen

Salget af alarmer til private stiger

Flere og flere private investerer i alarmsystemer. Det skyldes blandt andet høje indbrudstal, lyder det fra direktøren for SikkerhedsBranchen.

2014 har været et godt år for salget af alarmsystemer. Særligt går salget hastigt frem hos private, som ønsker at sikre hjemmet mod indbrudstyve. Det skriver licitationen.dk.

Ifølge Kasper Skov-Mikkelsen, som er direktør for SikkerhedsBranchen, opleves der lige nu et boomende marked for alarmsalget. Og det skyldes særligt to ting: Det seneste års høje indbrudstal samt det fokus, der har været på problemet – ikke mindst fra pressens side.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: Er sikkerheden på vej ud af døren eller op i skyen?

Det er i høj grad parcelhusejere, som investerer i alarmsystemer, og ifølge Kasper Skov-Mikkelsen er det en udvikling, som er kommet for at blive:

”Vi har en klar forventning om, at markedet som minimum fortsætter på det nuværende niveau og nok nærmere stiger. Jeg tror, at det her er en snebold, der bliver ved med at rulle”, siger han til licitationen.dk.

Unge huskøbere driver markedet frem
Morten Holck Jæger, som er direktør for sikkerhedsvirksomheden G4S Security, bekræfter tendensen. Han siger til licitationen.dk, at virksomheden også i høj grad mærker den stigende efterspørgsel:

”Fjerde kvartal er altid travl, og som det ser ud nu, så er vi 15 procent foran sammenlignet med sidste år”.

Læs også: Industrien får adgang til nye sikkerhedssystemer

Morten Holck Jæger mener i tråd med Kasper Skov-Mikkelsen, at aktiviteten fortsat vil stige. Systemer, som supplerer de klassiske alarmer, vil ifølge Morten Holck Jæger være i høj kurs fremover, og han peger særligt på unge huskøbere som dem, der driver markedet frem.

Hos erhvervslivet er alarmsystemer allerede udbredte. Her er det i højere grad relaterede og supplerende løsninger og indsatser, der satses på.

-KLZ

Mere fra redassistent@horisontgruppen.dk

redassistent@horisontgruppen.dk

  • Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere