19.11.2019 | Navnenyt

Salgsafdelingen hos Pettinaroli A/S styrkes

Vi har travlt og derfor er det med stor fornøjelse, at vi pr. 1. november kunne byde velkommen til to nye eksterne salgskonsulenter i distrikterne Syddanmark og Sjælland.

Peter Bæksted er ny ekstern salgskonsulent i region Syddanmark

Peter kommer fra en stilling som ekstern salgskonsulent hos Lemvigh-Müller indenfor VVS. Tidligere har han arbejdet hos Wavin VVS som teknisk salgssupporter og senere som ekstern salgskonsulent på VA. Oprindeligt er Peter uddannet VVS´er tilbage i 1981. Han har arbejdet ved hhv. Gårslev Smede & VVS og Knutsson VVS, hvor han ud over den praktiske erfaring som VVS´er, fik erfaring med tilbudsgivning samt som håndværkstaksator.

Kontakt Peter på tlf. 2121 7353 eller skriv til petb@pettinaroli.dk
 
Anders Trolle er ny ekstern salgskonsulent i region Sjælland

Anders kommer senest fra en stilling hos Fein Danmark (elværktøj), hvor hans primære fokusområder lå indenfor opsøgende salg, salgsfremmende indsatser, opbygning af relationer og produkttræning. Anders har solide erfaringer indenfor værdibaseret salg på b-2-b og b-2-c markedet.

Kontakt Anders på tlf. 2121 7357 eller skriv til antr@pettinaroli.dk

Vi glæder os til samarbejdet med vores to nye kollegaer og vi håber at alle vores kunder vil tage godt imod Peter og Anders!

Mere fra PETTINAROLI A/S

PETTINAROLI A/S

www.pettinaroli.dk

Komponenter og indeklimasystemer, du kan stole 100 % på Hos Pettinaroli A/S ved vi, hvor vigtigt det er for dig at kunne sikre dine kunder gulvvarme- og komfortsystemer, de bliver glade og tilfredse med. Vi arbejder hver dag intenst på at skabe og levere kuglehaner, ventiler, gulvvarmesystemer og SmartHome løsninger i den allerbedste kvalitet til dig og alle andre i den dans…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere