Jobopslag

Salgschef søges til John Jensen VVS

John Jensen VVS A/S

www.jj-vvs.dk

  • jj@jj-vvs.dk
  • 46 56 00 86
  • Rundageren 17, 2640 Hedehusene
Se profil  
Stilling: Salgschef
Ansættelses­forhold: Fuld tid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 29.09.2020
Søg job  

Uanset om du er velbevandret i Salg & Marketing i- eller uden for VVS branchen – så har du nu fundet den helt rigtige mulighed her for etablere, lede og udvikle en nyoprettet Salg & Marketing funktion.

Hos John Jensen VVS bunder årelang rentabel vækst og gode resultater i høj kvalitet, glade medarbejdere og stærke relationer. Det udgangspunkt har skabt den succes, vi har opnået indtil nu, og vi er derfor i gang med at geare firmaet til at tage næste skridt. Dette indebærer, at vi nu er klar til at ansætte vores første salgschef med direkte reference til vores driftsdirektør. En salgschef, der kan videreudvikle vores operationelle salgsevner til en køreklar salgs- og marketingstrategi med fuldt ansvar for at føre den ud i livet. Fundamentet er allerede rigtig godt, men med din viden og erfaring fra tidligere salgsroller, kan du øge salget på tværs af vores afdelinger.

Vi forestiller os dog, at du starter i Serviceafdelingen ved at opsøge vores kunder direkte eller ved at åbne døre via kollegerne, der har relationer til kunderne som primært er erhvervsvirksomheder, boligselskaber og administratorer. I disse relationer findes uanede muligheder for mer- og gensalg, hvilket du jagter, samtidig med, at du inspirerer dine kolleger til at tænke det yderligere salg ind i deres servicemindset. Med en struktureret tilgang til at opnå synergi, gøres dette i samråd med vores øvrige afdelinger i entreprise, forsikring og tilbud. Områder som også er en del af den driftsledergruppe, du træder ind i.

Sideløbende har du frie hænder til at ansætte din nye medarbejder med ansvar for branding, inbound marketing, intern og ekstern kommunikation samt PQ-arbejde. Sammen styrker I John Jensen VVS´ samlede salgs- og marketingsprofil og sikrer en rød tråd mellem de to områder.

Du er en succes i jobbet, når du:

  • Med dine evner til at optimere og udbygge relationer, netværk og salgspotentiale løfter omsætningen for serviceafdelingerne til 200 mio. over de kommende 3-5 år.
  • Etablerer, leder og driver den nyoprettede stabsfunktion Salg & Marketing.
  • Skaber en salgs- og marketingsstrategi for John Jensen VVS, der støtter op om forretningsstrategien.
  • Træder ind i driftsledergruppen og bidrager til forretningens fortsatte vækstrejse.
  • Deltager i John Jensen VVS’ udviklingsforløb med en fast tilknyttet ekstern konsulent, hvor du primært vil arbejde med dit personlige lederskab og selvledelse.

Vi forestiller os, at du:

Drømmer om at komme ombord i en ledergruppe, der tilsammen udgør byens bedste lederhold. Uanset om du arbejder i VVS-branchen eller ej, kommer du med indgående kendskab til salgsprocesser, semikomplekst løsningssalg og et solidt overordnet kendskab til marketing og kommunikation. Du har formentlig +10 års erfaring med Salg & Marketing, men vigtigst af alt besidder du den menneskelige modenhed, der gør dig til en stærk netværker og troværdig samarbejdspartner. Som person drager du højst sandsynligt fordel af en beslutningsstærk og selvstændig karakter, der formår at gå analytisk til værks samtidig med, at din smittende energi og stærke kommunikative evner hjælper dig på vej til, at udvikle vores forretning og skabe vores nye Salg- & Marketingsfunktion.

Du bliver en del af:

John Jensen VVS med mottoet ” vi er her ikke for sjov, men det skal være sjovt at være her”. Netop det motto er kendetegnet ved en virksomhed i mangeårig kontinuerlig og kontrolleret vækst, der har opnået imponerende resultater de sidste mange år samtidig med, at leder- og medarbejderudvikling prioriteres i praksis og arbejdsglæden er høj. John Jensen VVS er i kontinuerlig vækst og har oplevet en stigning i medarbejdere og omsætning, der i år 2000 lød på 11 medarbejdere med en omsætning på 7 mio. og nu i år 2020 beskæftiger omkring 200 medarbejdere med en forventet omsætning på ca. 250 mio.

Interesseret?

Så giv ekstern rekrutteringskonsulent Sune Vig et kald på +45 7879 6608 for at høre mere om udviklingsmuligheden. Tøv ikke med at sende dit CV og en kort ansøgning, hvori du beskriver, hvilke resultater du indtil nu har skabt i din karriere. Resultater, der gør dig i stand til at varetage den nyoprettede rolle som salgschef.

Vi indkalder løbende til samtaler.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere