Jobopslag

Salgsingeniør, HVAC

Frese A/S

www.frese.eu

  • info@frese.dk
  • 58 56 00 00
  • Sorøvej 8, 4200 Slagelse, Danmark
Se profil  
Stilling: Salgsingeniør, HVAC
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Region Sjælland
Oprettelses­dato: 09.01.2019
Søg job  

Vil du spille en nøglerolle i at sætte fokus på effektiv energioptimering til projekter på Sjælland?

Frese er på en spændende rejse med nye forretningsområder inden for Marine & Industri samt District Energy. Samtidig er de ’traditionelle’ ventilforretninger vokset med over 10% årigt de seneste fem år. Med virksomhedens nye vækststrategi skal de gode takter fortsætte på alle fronter.

Du får en udfordrende og udviklende rolle som en del af HVAC-forretningen med ansvar for salg på Sjælland med særligt fokus på projekter og de rådgivende ingeniører på Sjælland. Du vil typisk være 4 dage om ugen hos kunder og samarbejdspartnere, og 1 dag på kontoret i Slagelse eller derhjemme.

 

Dit ansvar

Du får ansvaret for salg og support over for entreprenører og rådgivende ingeniører, VVS-grossister og installatører med særligt fokus på de to første grupper.

Din produktpalette omfatter reguleringsventiler til varme-, køle- og brugsvandssystemer, samt sanitetsprodukter. Produkterne er i forvejen godt indarbejdet på markedet.

Du er drevet af at være ”ude i marken” hos kunder – og du er

  • VVS-tekniker eller lignende teknisk uddannelse
  • Erfaren inden for teknisk salg
  • Selvkørende, ansvarsfuld og resultatorienteret
  • Drevet af at være ”ude i marken” og forvandle din kunderådgivning til salg
  • Bosat på Sjælland og arbejder fra egen bopæl

 

Uformel kultur med kompetente kolleger

Vi har en afslappet omgangstone i firmaet og mødes til 6 salgsmøder om året.

Du refererer til General Sales Manager Niels Løhde.

Du får en konkurrencedygtig løn, bonus, pension, sundhedsforsikring, fri bil og tilbud om sociale aktiviteter.

 

Yderligere information & ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte O’Sullivan Consulting, Birgit O’Sullivan på T 5122 1979.

Send venligst CV og ansøgning til birgit@osullivan.dk. Bemærk, at du får retursvar på den mailadresse du sender fra, så benyt din private e-mail. Skriv ”Salgsingeniør VVS - Frese” i emnefeltet.

Ansøgninger behandles løbende. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

 

Om Frese

Frese koncernen består primært af 2 forretningsområder:

Frese A/S udvikler, producerer og sælger dynamiske reguleringsventiler med produktion i Danmark og Kina samt flere datterselskaber og salgskontorer spredt udover hele verden. Størstedelen af produkterne eksporteres og indgår i varme- og køleanlæg, hvor produkterne sørger for effektiv energioptimering. Frese er inden for sit nicheområde blandt de førende i verden.

Frese Metal- & Stålstøberi A/S er et moderne ordreproducerede støberi, hvor løsninger til maritim- og offshore sektoren specialudvikles i nært samarbejde med kunder i Nordeuropa.

Tags: Frese A/S

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere