04.04.2009

Salt gør vandet blødt og køkkenet rent

Guldagers nye blødgøringsanlæg UniSoft Mini skulle lette rengøringen af blandt andet fliser og armaturer ved at blødgøre vandet.

Guldagers nye blødgøringsanlæg UniSoft Mini skulle lette rengøringen af blandt andet fliser og armaturer ved at blødgøre vandet. Anlægget består af to tanke pakket i et kompakt kabinet. De to tanke indeholder ionbyttermasse, hvorpå kalcium- og magnesiumionerne fæstner sig, når vandet ledes igennem. Vandet, der kommer ud, er derfor helt fri for kalcium og magnesium, også kaldet kalk. Blødgøringsanlægget sørger selv for at rense ionbyttermassen ved hjælp af salt, der påfyldes efter behov, nøjagtig som det sker i opvaskemaskinen. Processen styres helt uden strøm af ventilhovedet, der udelukkende er mængdestyret og drives af vandets tryk. Anlægget indstilles til vandets hårdhed af en tekniker fra Guldager efter monteringen. Derefter sørger ventilen automatisk for at lukke den rette mængde vand igennem, før den selv skifter mellem tankene.

Stand C-4550

Tags: Guldager A/S

Mere fra Martha

Martha Madsen

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere