13.06.2019 | Navnenyt

SALUS Nordic udvider organisationen med en salgschef

SALUS Nordic er vokset markant siden deres indtog på det danske marked i 2014 og har derfor besluttet at udvide organisation med en salgschef. SALUS Nordic har derfor forfremmet René Kelfast til salgschef, tidligere Regional Salgschef Øst i SALUS Nordic. Udover udnævnelse af René som salgschef, søger SALUS Nordic også hans afløser som Regional salgskonsulent Øst, og denne proces er allerede igangsat.

”Vi vokser markant på alle fronter i øjeblikket, og der er en stor efterspørgsel på vores produkter inden for elektronisk/trådløs varmestyring, shunt, fordelerrør og ikke mindst vores intelligente el- og varmestyringssystem SALUS Smart Home. Så derfor udvides salgsorganisationen yderligere” udtaler adm. direktør Jan Rene-Kristensen.

”Jeg ser frem til at få fokus på projektmarkedet, hvor vi helt præcist starter en ”afdeling” op, der hedder SALUS Projekt. Vi skal have styrket vores position på dette område, hvor vi heldigvis er hjulpet godt på vej, da vi har nogle af markedets bedste løsninger inden for gulvvarme og elektronisk/trådløs gulvvarmestyring. Vi sælger produkter af højeste kvalitet, og gør det let at montere og nemt at bruge i hverdagen. Så jeg ser bestemt et stort vækstpotentiale inden for denne gren af virksomheden”, udtaler nyudnævnt salgschef René Kelfast.

Yderligere information fås hos:
Adm. direktør, Jan Rene-Kristensen, +45 2047 0166, jan-kristensen@salus-controls.dk eller
Salgschef, René Kelfast, +45 5353 7015, rene-kelfast@salus-controls.dk

Mere fra SALUS Nordic A/S

SALUS Nordic A/S

https://salus-controls.com/dk/

ALUS Controls er en teknologiledende leverandør af energikontrolløsninger, der primært fokuserer på europæiske professionelle markeder. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder og partnere for at forstå kompleksiteten af ​​hvert marked, hvor vi opererer, for at være i stand til at udvikle innovative og omkostningseffektive produkter, der er intuitive at bruge, hurtige at installere og nemme at vedl…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere