08.08.2019  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Saml appetit hjemme, spis ude med rabat

Indhold fra partner Hvad er dette?

Landets største VVS-grossist, Brødrene Dahl, lancerer ny eksklusiv rabataftale igennem Klub Dahl.

”Det glæder os, at vi nu har en eksklusiv aftale med Kvartkort. Med denne aftale, kan vi tilbyde vores medlemmer rabat på 25% på hele regningen på en række restauranter og barer som fx Cock’s & Cows, Pizzeria Luca og mange andre steder.” Fortæller Marketingchef, Sinne Kold.

Nøglen til successen
Nøglen til successen for Klub Dahl er at opbygge en klub, hvor kunden nemt og hurtigt, kan styrke sin forretning. ”Det har fra start været en klar strategi, at Klub Dahl skal være som en klub, som er mere end en pointshop. Det sidste halvår har vi introduceret en lang række attraktive samarbejdsaftaler til Klub Dahl medlemmer. Vi ønsker en kundeklub, der skaber værdi for kunderne på flere områder. Derfor ligger vi også stor vægt på at kunne tilbyde gode rabataftaler, kurser og arrangementer. Responsen fra vores kunder er positiv og vi kan se at efterspørgslen stiger. Det glæder os derfor, at vi nu har en samarbejdsaftale med Kvartkort. Aftalen er meget attraktiv og giver vores kunder mulighed for at forkæle deres ansatte og familier til en meget rimelig pris, med et godt måltid og cocktails.” Fortsætter Sinne Kold.

Planen det næste halvår
Det næste halvår er allerede planlagt og Klub Dahl medlemmer kan se frem til flere spændende arrangementer med en eksklusiv biograf-forpremiere, faglige netværk og kurser der styrker forretningen. ”Vi ser frem til et spændende halvår, hvor vi har planlagt arrangementer for enhver smag. Derudover er vi ved at få endnu en aftale i hus med en leverandør, der kan tilbyde fordelagtige rabatter på fx rejser, fitness, tøj, biludlejning og meget andet. Sommeren er næsten forbi og vi glæder os til at komme i gang med at tilbyde medlemmerne af Klub Dahl endnu mere værdi i deres medlemskab.” Afslutter Sinne Kold.

Klub Dahl er Brødrene Dahls loyalitetsklub for mindre håndværksvirksomheder. Som medlem optjener kunden point på alle køb over 1.500 kr. både i de 53 butikker, via telefon og på bd.dk. Det er gratis at være medlem og et medlemskab giver adgang til rabatter, tilbud og et større fagligt fællesskab.

Læs mere og tilmeld dig her:
Aarhus: https://www.bd.dk/…/klub-dahl/arrangementer/kvartkort-aarhus
København: https://www.bd.dk/s…/klub-dahl/arrangementer/kvartkort-kbh-v

MKR

Mere fra Brødrene Dahl

Brødrene Dahl

www.bd.dk

Brødrene Dahl er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er Danmarks største VVS-grossist. Virksomheden er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er kompetenceleverandør og har 52 butikker spredt over hele lan…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere