12.02.2021  |  EL  |  El-materiel

CSR-rapport: Sammen reducerer vi spild

Indhold fra partner Hvad er dette?

Selvom vores logo er blåt, så har vi altid haft øje for de grønne løsninger i Solar.

Vi fokuserer på de energibesparende løsninger og services som sikrer bæredygtig brug af ressourcer. Til gavn for miljøet. Vores kunder. Og for Solar.

Vi kan ikke tiltrække de stærkeste talenter og de bedste kunder, hvis ikke vi udviser passion, samfundssind og lysten til at udfordre status quo. Derfor udfordrer vi vores kunder. Vores leverandører. Vi udfordrer os selv.

Læs mere her

For at få integreret CSR i vores daglige arbejde har vi forpligtet os til at overholde de ti principper i FN’s Global Compact, der blandt andet omhandler menneskerettigheder, anti-korruption og et bedre miljø.

Du kan læse hele vores Sustainability Report i nedenstående link.

Rapporten er på engelsk.

Mere fra Solar Danmark A/S

Solar Danmark A/S

www.solar.dk

Solar Danmark er din sourcing- og servicevirksomhed inden for el, vvs, industri og klima/energi. Hver time arbejder vi for, at det er din virksomhed, der vinder i et konkurrencepræget marked. Vinder ordrer. Kundernes gunst. Og omsætning. Uanset din udfordring, er vi til for dig: Når der ikke må være plads til fejl i løbet af en travl arbejdsdag. Men ogs…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere