30.08.2018  |  EL  |  Branchen

Sanistål åbner ny butik i Odense

Den helt nybyggede butik bliver 1.500 kvadratmeter stor, den bliver nem at komme til og ligger godt placeret i forhold til byggeprojekter i byen, ifølge Sanistål.

Den nye Sanistål-butik i Odense kommer til at ligge på Stærmosegårdsvej. Dørene bliver åbnet midt i 2019 og de mange kvadratmeter er skræddersyet til Sanistål, som vil kunne udnytte arealet, så produkterne bliver præsenteret bedre for kunderne, lyder det fra salgsdirektøren for butikkerne i Sanistål, Claus Jæger Nørbjerg.

”Nu glæder vi os til at præsentere kunderne for vores brede produktsortiment i en tidssvarende og indbydende butik," siger han.

Claus Jæger Nørbjerg mener samtidig, at det med den nye placering bliver nemt for kunderne at komme til og fra butikken.

Læs også: Sanistål rykker til nye lokaler i Holstebro

Udover den nye indretning kan kunderne se frem til et tøjkoncept med alt til håndværkeren, et cafémiljø og mødelokaler, som kunden selv har mulighed for at booke.

”Odense er inde i en rivende udvikling med stor byggeaktivitet og mange nye spændende projekter. Med vores nye butik på Stærmosegårdsvej kommer vi til at få en helt perfekt beliggenhed både i forhold til motorvejen og i forhold til de mange byggeaktiviteter i den del af byen,” siger regionschef i Sanistål, Søren Møller.

Det er planen, at den gamle butik på Landbrugsvej lukker ned i november 2018, mens butikken på Ejlskovsgade forbliver åben.

- SN

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere