Jobopslag

Sanistål i Silkeborg søger Produktkoordinatorer

Sanistål A/S

www.sanistaal.com

  • 96 30 60 00
Se profil  
Stilling: Produktkoordinatorer
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 30.04.2019
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Midtjylland
Oprettelses­dato: 11.04.2019
Søg job  

Inden for produktkategorierne værktøj og maskiner, transmission, inventar, tekniske artikler, til byggeri og industri.

Hos Sanistål arbejder vi konstant med at optimere produktsortimentet , og sikre, at vi altid er i stand til at tilbyde vores professionelle kunder, de rette løsninger fra de bedste leverandører. 
Vores Kategori teams har altid mange bolde i luften, og derfor søger vi dygtige Produktkoordinatorer, som kan hjælpe med at samle trådene og holde hovedet koldt, når det går stærkt.

Vi søger
kompetente kolleger gerne med kendskab til kategori drift, som kan løse en lang række forskelligartede opgaver i en travl hverdag. 
Du bliver en del af kategori teamet, hvor dine kompetencer og opgaver er vigtige for teamets og kategoriernes succes. Du vil referere til kategorichefen.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Med udgangspunkt i at skabe øget salg, at sikre de rette stamdata i ERP system og E-handel i tæt dialog med Saniståls Masterdata afd. 
  • Løbende opdatering af websites content så det er søgemaskineoptimeret.
  • Daglig dialog med salgsorganisationen og Saniståls centrallager.
  • Samarbejde med produktchefer omkring sortiment udvælgelse.
  • Driftsmæssig dialog med vores leverandører.
  • Drift opfølgning hvor der analyseres på produkternes livscyklus.
  • ..og meget mere, som sikrer, at Sanistål kan levere den rigtige ydelse over for vores kunder


Vi forventer
at du i dag er ansat i en intern support funktion eller lignende, gerne i en tømmerhandel, eller en tilsvarende grossistforretning – det vigtigste er, at du motiveres af den indirekte kundekontakt, og at du sætter en ære i at arbejde med vare stamdata - med salg for øje.

Du har forståelse for, at de opgaver du udfører har til formål at skabe salg, og at optimere salgsmuligheder. Du forstår vigtigheden af at præsentere et produkt kommercielt på Sanistaal.com, og du formår at sætte dig i kundens sted. Det er vigtigt, at du arbejder struktureret, og kan holde mange bolde i luften. Du trives i en travl og nogenlunde forudsigelig hverdag, hvor du håndterer alle opgaver inden for dit område.
Erfaring inden for salg eller rådgivning af lignende produkter er en klar fordel. Du skal være struktureret og kunne lide at arbejde med stam data.
Det forventes, at du håndterer IT og Office pakken på brugerniveau (primært Excel), og meget gerne SAP.

Du kan se frem til
et spændende og udfordrende job i en dynamisk og fremtidsorienteret virksomhed. For den rette person vil der være gode muligheder for faglig og personlig udvikling, ligesom du vil have mulighed for at præge den fortsatte udvikling af produktkategorierne. Sanistål-koncernen er kendetegnet ved en række stærke værdier. Vi tror på, at man kan mere end man tror, når man satser på kvalitet og på hinanden. Vores organisation er uformel og motiverende med gode kolleger og et inspirerende arbejdsmiljø. Sanistål tilbyder attraktiv pensionsordning, sundhedsforsikring og særlige personaleaftaler. 

Tiltrædelse
Snarest muligt

Vi glæder os til 
at modtage din ansøgning så hurtigt som muligt, og senest den 30. april 2019, samtaler vil blive afholdt løbende. Finder vi den rette kandidat, kan stillingsopslaget blive fjernet inden ansøgningsfristens udløb. 
For yderligere information kontakt kategori chef Peter Christiansen på tlf. 41933339.

 

 

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere