19.11.2014  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

Sanistål kæmper i presset marked

Regnskabet for tredje kvartal fra nordjyske Sanistål bærer præg af, at grossisterne i øjeblikket konkurrerer på et presset.

I årets tredje kvartal præsterede Sanistål at hæve omsætningen en anelse til 1107 millioner kroner mod 1097 millioner kroner i tredje kvartal sidste år.

Læs også:  Sanistål donerer kunst-toilet til FN’s toiletdag

Resultat af den primære drift faldt dog til 17,4 millioner kroner fra 30,9 millioner i samme periode sidste år.

I regnskabsberetningen skriver Sanistål blandt andet, at et udfordrende stålmarked og et vigende østeuropæisk marked har ført til en presset indtjening.

Nedgangen i resultatet af primær drift skal også ses i lyset af, at resultatet fra associerede virksomheder, det vil sige A&O Johansen, faldt til 5,5 millioner kroner fra 11,7 millioner kroner i tredje kvartal sidste år.

Læs også: Sanistål lancerer landsdækkende lynlevering

Sanistål venter stadig et resultat af den primære drift (EBIT) på mellem 70 og 100 millioner kroner for hele regnskabsåret, men regner nu med, at resultatet lander i den lave ende af intervallet.

-LA

Mere fra Lasse

Lasse Andersen

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere