16.03.2017  |  EL  |  Belysning

Sanistål udskifter 636 lamper med LED

Sanistål har udskiftet 636 lamper med LED-belysning i virksomhedens eget lager i Taulov i Sønderjylland. En investering, der årligt vil give en besparelse på en million kWh, fortæller lagerets fabrikschef.

Grossisten Sanistål har skiftet 636 lamper på det sønderjyske stållager i Toulov ud med energivenlig LED-belysning, oplyser Sanistål selv på sin hjemmeside.

Det er en investering, der giver en årlig besparelse på en million kWh, hvilket svarer til 250 familiers årlige strømforbrug, fortæller Dan Allan Nielsen, der er fabrikschef på lageret i Taulov.

”Men det handler ikke kun om at spare penge. Investeringen er også en gevinst for miljøet, idet vores udledte drivhusgasser bliver reduceret med 330.000 kg CO2 årigt”, siger Dan Allan Nielsen og tilføjer:

”Dertil er lysets kvalitet også bedre, ligesom lyskildens levetid bliver øget fra 12.000 til 50.000 brændetimer”.

Læs også: Sanistål kårer årets butik

Saniståls har estimeret LED-investeringen til at være tilbagebetalt på to år.

-CHM

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere