Jobopslag

Saniståls centrallager i Billund søger medarbejdere til aftenhold med truckcertifikat B

Sanistål A/S

www.sanistaal.com

  • 96 30 60 00
Se profil  
Stilling: Lagermedarbejder
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Sydjylland
Oprettelses­dato: 11.04.2019
Søg job  

Vi er altid på udkig efter nye kolleger, og har specifikt brug for medarbejdere med truckcertifikat til vores aftenhold. Vagterne på aftenhold ligger i tidsrummet kl. 12-20 eller kl. 13-21.

Vi søger
dig der er grundig og stabil, og som vil være med til at sikre høj leveringssikkerhed til vores kunder. 
Du skal have truckcertifikat B og meget gerne erfaring med pluk af varer fra lager, emballering og forsendelse. Du er ansvarlig og kan arbejde selvstændigt med dine opgaver. Det er vigtigt at du har en systematisk, praktisk og løsningsorienteret tilgang til opgaverne. 

Som ny medarbejder indgår du i et tæt samarbejde med de øvrige kolleger, og bliver en del af et selvstyrende team af truckførere. Det er kendetegnende for teamet at humøret er højt, og at man er pligtopfyldende i forhold til at få løst opgaverne hurtigt og sikkert. 

Du kan se frem til
et spændende og udfordrende job i en dynamisk og fremtidsorienteret virksomhed. For den rette er der gode muligheder for faglig og personlig udvikling, ligesom du vil have mulighed for at præge den fortsatte udvikling af området. Sanistål-koncernen er kendetegnet ved en række stærke værdier. Vi tror på, at man kan mere end man tror, når man satser på kvalitet og på hinanden. Vores organisation er uformel og motiverende med gode kolleger og et inspirerende arbejdsmiljø. Sanistål tilbyder attraktiv pensionsordning, sundhedsforsikring og særlige personaleaftaler. 

Vi glæder os til
at modtage din ansøgning hurtigst muligt. Vi søger løbende efter nye medarbejdere, derfor er der ingen ansøgningsfrist på dette stillingsopslag. Du modtager en bekræftelse, når vi har registreret din ansøgning.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Afdelingsleder Sine Solhøj Hansen på tlf. 24678283

Centrallageret er beliggende på adressen Rugmarken 1, 7190 Billund

Sanistål har en velfungerende arbejdsmiljøorganisation og centrallageret i Billund er arbejdsmiljøcertificeret efter OHSAS18001:2008.
På centrallageret beskæftiger vi ca. 200 medarbejdere, der alle arbejder med Lean og 5S. 
Lageret i Billund strækker sig over 55.000 m2 fordelt på 12 store haller. Lageret har WMS/Astro lagerstyringssystemer og arbejder efter Lean principper.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere