08.12.2020  |  VVS  |  Sanitet

Sanitet: Endnu flere valgmuligheder i forskellige farver

Hansgrohe udvider deres FinishPlus-sortiment med flere produkter til badeværelset.

FinishPlus-sortimentet med flere produkter til badeværelset fås i overfladerne mat sort, mat hvid, børstet bronze, poleret guld-optik og børstet sort krom. Blandt de nye tilføjelser til hangrohes FinshPlus-sortiment findes for eksempel den populære Raindance Select S 120 håndbruser med rundt brusehoved. Hidtil har kun den firkantede version (E) været tilgængelig i andre overflader end krom og krom/hvid. Hansgrohe lancerer derudover et helt nyt Showerpipe brusersystem - Croma Select S 280 med Raindance Select håndbruser, der kun fås i fem overfladefarver, og dermed slet ikke fremstilles i krom.

De matte trendfarver – mat sort og mat hvid – fremstår enkle og bruges af mange til at skabe kontrast på badeværelset eller til det helt monokrome baddesign med alt i hvidt eller sort. De metalliske overflader, børstet bronze, poleret guld-optik og børstet sort krom, er skabt med PVD-teknologi, der gør overfladen ekstra skinnende og holdbar.

Skab dit drømmebadeværelse

I tillæg til Raindance Select håndbruseren og den nye Showerpipe lanceres også to brusertermostater til indbygning, en bruserholder, et slangeudtag og en Croma 280 hovedbruser i de fem FinishPlus-overflader. Sammen med de eksisterende bruseprodukter giver det mulighed for at skabe en komplet indbygget bruserløsning i den ønskede farve og med både rundt og firkantet formsprog. Derudover kan du nu få et hansgrohe Talis E 110 håndvaskarmatur uden bundventil i FinishPlus-overfladerne, som kan kombineres med hansgrohes Push-Open bundventil, der ligeledes lanceres i de fem farver.

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere