09.11.2022  |  EL  |  El-materiel

Case: Scandic Spectrum – rå nordisk stil giver gæsterne en unik oplevelse

Indhold fra partner Hvad er dette?

Europamateriellet har vundet indpas som standardløsning til hoteller

Med færdiggørelsen af Scandic Spectrum i København cementerer Scandic sin position som markedsførende på hotelfronten i Danmark. Spectrum ligger – med sine 40.000 kvm fordelt på 6 etager og 632 værelser – som en majestætisk mastodont.

På Spectrum har KT Electric monteret omkring 10.000 udtag – så deres montører er nærmest blevet europamestre i europamateriellet. Berker kontaktserien i antracit passer perfekt ind i og understøtter netop det rå industrilook, Scandic ønsker at opnå på Spectrum.

Når først man åbner for mulighederne med europamateriellet, er det svært at lade sig begrænse af standardløsningerne.

Til Scandic Spectrum har arkitekt og bygherre udnyttet muligheden og valgt en del lidt specielle løsninger. I lobbyen er der f.eks. valgt Berker kontakter med skriftfelt på rammerne. Bevæger man sig ind på et af de 632 værelser, kan gæsten opleve en meget brugervenlig udgave af Berker med KNX tryk med ikon, der tydeligt indikerer, hvilket tryk, der regulerer de forskellige installationer på værelset.

Læs mere om denne spændende casestory her

Mere fra Wexøe A/S

Wexøe A/S

www.wexoe.dk

Siden 1958 har vi skabt fremtidens løsninger og resultater til vores kunder gennem mod, indsigt og dedikation. Mod til at se muligheder og tage ansvar, indsigt til at arbejde agilt med kunderne og i markedet samt dedikation til at skabe resultater gennem løsninger. Vi er den stærkeste danske partner, respekteret for vores kvalitetsbrands, vores serviceydelser og vores f…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere