04.09.2019  |  EL  |  Belysning

SCANGRIP opgraderer populær bestseller-serie med markant forbedret lys og øget funktionalitet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Som Europas førende producent af innovativ LED arbejdslys, præsenterer SCANGRIP nye opgraderede versioner af de multifunktionelle MAG-arbejdslamper – et must-have for alle professionelle, der har brug for effektivt og robust arbejdslys.

I serien er den populære MAG-håndlampe opgraderet med et endnu større batteri og højere lysudbytte.

SCANGRIP lancerer nu yderligere to nye MAG PRO arbejdslamper, der har gennemgået betydelige opgraderinger med hensyn til lysudbytte og robusthed. MAG PRO og MINI MAG PRO leverer op til dobbelt så meget lys i forhold til tidligere modeller og er opgraderet til IP54, hvilket betyder, at de nu er endnu mere robuste og designet til at kunne holde til et mere krævende arbejdsmiljø.

MAG PRO og MINI MAG PRO er desuden opgraderet med en trinløs lysdæmperfunktion, der gør det muligt at indstille lyset fra 10% til 100% alt efter den specifikke arbejdsopgave. Det nye design med batteriindikator på fronten giver derudover mulighed for at se, hvor meget batteriet er blevet opladet samt aflæse batterikapaciten i løbet af dagen.

Alle tre modeller i MAG-serien har et ergonomisk og brugervenligt design. De kraftige indbyggede magneter og kroge giver en utrolig fleksibilitet og gør det nemt at placere lyset præcis, hvor der er brug for det.

Læs mere om den nye opgraderede MAG-serie fra SCANGRIP

Denne artikel er en del af temaet Tema: Belysning 2019

Mere fra SCANGRIP A/S

SCANGRIP A/S

www.scangrip.com/en

SCANGRIP A/S har specialiseret sig i funktionelt arbejdslys til det professionelle marked, og er idag Europas førende og mest trendsættende leverandør af professionelt LED arbejdslys. Vi er altid to skridt foran med at udvikle og tilbyde nye, robuste, funktionelle og innovative LED arbejdslamper med den allernyeste teknologi.SCANGRIP tilbyder avanceret LED-belysning designet til autolifte, og har…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere