21.02.2023  |  EL  |  Belysning

SCANGRIP præsenterer CONNECT arbejdslamper

Indhold fra partner Hvad er dette?

Oplys dit arbejde med SCANGRIPs nye hybride-arbejdslys! Designet til at være kompatible med alle værktøjsmærker globalt, er disse alsidige og holdbare lys den perfekte tilføjelse til enhver professionel brugers værktøjskasse.

I sensommeren 2022 udvidede SCANGRIP sit sortiment af arbejdsbelysning med en ny serie af hybride arbejdslamper, som er kompatible med 18 V/ 20 V batteripakker fra alle førende el-værktøjsmærker i hele verden.

Arbejdslampeserien hedder CONNECT og har allerede modtaget positive tilbagemeldinger fra kunder i hele verden. CONNECT konceptet gør det muligt at bruge sit foretrukne batteri-brand på CONNECT arbejdslamperne for derved at skabe mere fleksibilitet for brugerne i det daglige arbejde. CONNECT arbejdslamperne er kompatible med: AMPSHARE, BERNER, BOSCH, BOSCH GREEN, DEWALT EINHELL, FEIN, FESTOOL, FLEX, HAZET, HIKOKI, INGERSOLL, MAKITA, METABO, MILWAUKEE, PANASONIC, RIGID, SNAP-ON og WÜRTH - og flere brands er på vej!

I dag kan SCANGRIP med stolthed introducere endnu en udvidelse af CONNECT-serien. Med tilføjelsen af de fleksible MULTILIGHT CONNECT lamper samt tre universelle lamper, kaldt DUO CONNECT, TOWER COMPACT CONNECT og BASIC CONNECT, er CONNECT serien den mest komplette serie af arbejdslamper kompatible med alle batteripakker fra førende el-værktøjsmærker.

Læs mere om CONNECT-arbejdslamper her. 

Mere fra SCANGRIP A/S

SCANGRIP A/S

www.scangrip.com/en

SCANGRIP A/S har specialiseret sig i funktionelt arbejdslys til det professionelle marked, og er idag Europas førende og mest trendsættende leverandør af professionelt LED arbejdslys. Vi er altid to skridt foran med at udvikle og tilbyde nye, robuste, funktionelle og innovative LED arbejdslamper med den allernyeste teknologi.SCANGRIP tilbyder avanceret LED-belysning designet til autolifte, og har…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere