22.10.2019  |  EL  |  Belysning

SCANGRIP præsenterer helt ny serie af kraftige lommelygter

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med anvendelse den nyeste teknologi præsenterer SCANGRIP en helt nydesignet FLASHLIGHT-serie med ekstremt kraftigt lys og forbedret funktionalitet for en endnu bedre brugeroplevelse og øget effektivitet.

Den opdaterede FLASHLIGHT-serie byder på mange af de praktiske funktioner, som SCANGRIPs lommelygter er kendt for og er nu blevet opgraderet med en unik boost-funktion, så man nemt og hurtigt med én hånd kan fordoble lysstyrken.

Med en IP-beskyttelsesklasse opgraderet til IP54 er lommelygterne særdeles robuste og modstandsdygtige overfor et råt og krævende arbejdsmiljø. Den elegante finriflede metaloverflade giver et brugervenligt, godt og ergonomisk greb, så man kan arbejde sikkert og effektivt hele dagen.

FLASH 300, FLASH 600, FLASH 600 R og FLASH 1000 R leveres desuden med en silikonerem og et praktisk clip-on-hylster, der giver nem adgang til lommelygten i arbejdsbæltet. Lommelygten placeres blot i holderen og låses fast ved at dreje den.

Lommelygterne kan leveres både i genopladelige versioner og med batterier.

Læs mere om SCANGRIPs nye FLASHLIGHT-serie her.

Mere fra SCANGRIP A/S

SCANGRIP A/S

www.scangrip.com/en

SCANGRIP A/S har specialiseret sig i funktionelt arbejdslys til det professionelle marked, og er idag Europas førende og mest trendsættende leverandør af professionelt LED arbejdslys. Vi er altid to skridt foran med at udvikle og tilbyde nye, robuste, funktionelle og innovative LED arbejdslamper med den allernyeste teknologi.SCANGRIP tilbyder avanceret LED-belysning designet til autolifte, og har…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere