26.03.2020  |  EL  |  El-materiel

Scankab leverer direkte til opgavestedet - Uden ekstra tillæg

Indhold fra partner Hvad er dette?

Trods den svære situation leverer Scankab fortsat fra dag-til-dag og direkte ud til byggepladserne.

Med restriktioner og reduceret bemanding rundt omkring på byggepladserne mm.,  er det blevet endnu vigtigere at kunne håndtere materialerne sikkert og enkelt.

For at sikre den enkle håndtering for dig og dine kollegaer, har vi hos Scankab øget fokus på at kunne leverer dine kabler og føringsveje direkte ud til dit opgavested - uden ekstra tillæg.
 

VI LEVERER I LØBET AF NATTEN

Vores natdistributionen kører som normalt. Har du ikke allerede fået etableret natlevering til din byggeplads eller firmaadresse, så kontakt os på tlf. 7020 3455 og hør mere om mulighederne.

Mere fra SCANKAB

SCANKAB

https://scankab.dk/

Scankab udvikler, producerer og leverer kvalitetskabler og føringsveje til el-installatører, industri, marine- & offshore, infrastruktur og energi. Siden 2004 er den vestfynske virksomhed adskillelige gange blevet hædret som gazelle af Børsen. Scankab beskæftiger 42 medarbejdere på hovedkontoret i Aarup og datterselskaber i Norge og Sverige. I 2015 udv…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere