29.03.2022  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Schneider Electric’s Actassi datakabel gør nu arbejdet ”lettere”

Indhold fra partner Hvad er dette?

Udover at have datakabel på 500 og 305 m fås Actassi datakablet nu også i en lille handy 100 m boks. Den vejer kun 3,4 kg.

Hvorfor slæbe sig en pukkel til?

Boksen er velegnet til små opgaver og er oplagt at have i servicevognen sammen med en æske Actassi konnektorer, så er du altid klar til de pludselige opgaver.

Find boksen i produktkataloget her

Hvad er Actassi netværk?

Actassi-løsningen fra Schneider Electric er en datanetværksløsning med fokus på høj kvalitet til den professionelle bruger. Uanset kravene til netværksydeevne og applikationsvalg findes der en Actassi-systemløsning, som dækker dine og din virksomheds behov, uanset størrelse.

Actassi er enkel at konfiguere, installere, bruge og opgradere

Actassi netværkskabel indeholder alt, hvad du skal bruge til nem installation og vedligeholdelse af et netværk. Tekniske nyskabelser og ergonomiske funktioner, der overstiger kravene fra slutbrugere, installatører og rådgivere og øger produktiviteten på enhver arbejdsplads.

Læs mere om Actassi her

Mere fra Schneider Electric A/S

Schneider Electric A/S

www.se.com/dk/da/

Om Schneider ElectricSchneider Electric blev i januar 2021 kåret til verdens mest bæredygtige virksomhed. Det skete blandt 8.080 nominerede på det internationalt anerkendte Global 100-indeks.Schneider Electrics formål er at gøre alle i stand til at få mest muligt ud af vores energi og ressourcer, så vi alle kan forbinde udvikling og bæredygtighed. Vi kalder dette Life Is On.Vores mission er at vær…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere